CsajokMotoros divat

Diké ékszerek a Hollóházi Porcelángyártól

dike-hollohazi-porcelan-ekszerekA csajok imádják a különleges csecsebecséket – a Hollóházi Porcelángyár divatékszer kollekciójával ezt az igényt próbálja kielégíteni.

 

 

A HUNGORO Ékszer és Csokoládé kiállításon mutatta be először a cég új divatékszer gyűjteményét, melyet DIKÉ márkanév alatt jelenít meg a piacon.

Pálfi József, a Hollóházi Hungarikum Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója az új, nemzetközi trendeket követő kollekció bemutatása kapcsán rendezett sajtótájékoztatón elmondta, hogy az új üzletágat másfél éve, a meglévő vevőkör bővítése érdekében indította a gyár.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az iparművészek és tervezők által készített ékszereket a saját márkaboltokon kívül ékszerboltokban kívánják értékesíteni, és a hazai forgalmazáson túl a termékek exportálását is tervezik.

Bár az ékszer üzletág felépítése fontos prioritás, a gyár fő bevétele továbbra is a hagyományos porcelán tárgyak gyártásából származik.

Mind az ékszergyártás, mind a porcelángyártás évszázados tradíciókkal rendelkezik hazánkban, azonban a porcelán ékszer előállítása eddig többnyire megmaradt a galériák speciális ízlésvilágot kielégítő kínálatában.

A Hollóházi Porcelángyár azt a célt tűzte ki, hogy olyan mutatós divatékszereket kezd el gyártani, amelyekben ötvöződik a minőségi porcelán, a divat, a változatosság, valamint képesek visszanyúlni a tradíciókhoz és abból építkezve megteremteni a modern nő ékszerét.

Diké – a porcelán divatékszer

A porcelán kiváló alapanyagot képez az ékszergyártáshoz, hasonlóan a nemesfémhez, magába rejti a kézművességet, a nemes alapanyag biztosította értéket és a tradíciót. A porcelánnak nagy előnye a formálhatósága és dekorálhatósága, így igazán sokféle ízlésnek megfelelő ékszerek készíthetőek a felhasználásával.

Mi több, a porcelán alapanyag ára messze elmarad a nemesfémekétől, mégis eszmei értéke ugyanazon a szinten mozog.

A Diké egy olyan divatékszer márka, amely a hagyományos értékeket kereső, mégis az újdonságok iránt fogékony vásárlót célozza meg, aki számára az anyagi jólét és a trendek mérhetetlen hajszolása helyett fontosabb az esztétikum és a tradíció.

A Diké porcelánékszerek a divattal együtt fejlődnek, alakulnak, a rendszeresen megjelenő új motívumok, színek és formák jelentik a folyamatos megújulást, annak érdekében, hogy viselőjük megjelenése egyedi, különleges és harmonikus legyen, úgy a hétköznapokban, mint a különleges alkalmakkor.

Az ékszereket fiatal dizájnerek és ismert iparművészek álmodják meg, majd azokat a Hollóházi Porcelán évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kézművesei öntik végső formájukba.

Az egyediséget sugárzó porcelánékszerek között 21 karátos arannyal és 23 karátos platinával ékesített, igazi luxusdarabokat is találunk.

Egyébként, Diké egy halandónak született istennő volt, aki elhagyta a Földet, felemelkedett az istenek soraiba és a Szűz csillagképpé lett.

A nemes porcelánba álmodott, egyedi Diké ékszerek még különlegesebbé emelik viselőjüket. A díszek ára is az elérhető kategóriában mozog, a Hollóházi Porcelángyár oldalán máris megrendelhetőek.

Hogy tetszenek a gyönyörű porcelán ékszerek? Viselnéd őket?dike-hollohazi-porcelan-ekszerdike-hollohazi-porcelan-ekszerek1

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük