fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Devils buli a Népligetben

altNa, nem a Sátán jött fel a Pokol mélyéről, hogy birtokba vegye a városrészt! De azért voltak Ördögök szép számmal…

A Devils MC szokásos, szezonon kívüli buliját rendezte meg az Építők Sportcsarnokban november 12-én. A motoros alkatrész börzével immár 1993. óta örvendezteti meg a bikereket a klub.

Sajnos, pontosan a nap végére estünk be, szinte szó szerint, a csarnokba, így már nem az a látvány fogadott, mint a délelőtt, vagy kora délután érkezőket. Az árusok nagy része már elpakolt fél 5 körül, amikor megérkeztünk. Az elmondások alapján, azért idén is voltak szép számmal börzések és börzézők.

A használt cuccok mellett, természetesen a motoros boltok sem hazudtolták meg önmagukat, és gyönyörű ízelítőt adtak az árukészletükből, természetesen nagyon jó áron…

Tehát, aki igazán be akart vásárolni, az alkatrészek mellett kompletten felöltözve várhatja a tavaszi napsugarakat, hogy felpattanhasson a vasra.

Mindenesetre, annyi szerencsénk volt, hogy így legalább nem kellett olyan sokáig sorban állni a sörpultnál. És persze könnyebben megláttam az ismerősöket a gyér tömegben.

Sörözgettünk, nézelődtünk, szemezgettünk a még ott maradt árusok kínálatából, és vártuk, hogy kezdődjön a koncert. Egyébként, a nap folyamán játszott a Yer Blues és Leslie Mclasky.

Sokan, ugyebár vidékről érkeztek az eseményre, és a vásárlás után már indultak is hazafelé. Kevesen maradtak a buli végére, így igazán családias volt a hangulat.Még több kép a galériában!

Bár, bennünket eléggé nehéz volt szétrebbenteni a sörpadról, mert már csak mi ültünk ott az üres csarnokban, hiszen a srácok összepakolták az asztalokat és a ülő alkalmatosságokat.

Megfogadtam, hogy jövőre ilyet nem csinálok, és már a börze kezdetétől ott fogok lébecolni a csarnokban. Mert azért valljuk be, kevés volt a jóból…altaltaltaltaltaltalt

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x