HírekMotor felszerelésMotorok

Devils Börze és Alkatrész Árverés

Devils Eva hirlevelNe feledd: a hétvégén Devils Börze! Akár alkatrészt, ruhát, kiegészítőt, motort keresel vagy eladni szeretnél, az Építők Csarnokában a helyed! Több bolt a helyszínen téli árengedménnyel várja a börzézőket. Ha praktikus karácsonyi ajándékot keresel, itt azt is megtalálod! Az időtöltéshez a Nemcsak Berry zenéje szolgál majd aláfestésként.

A Csajokamotoron.hu olvasói között 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki, ha csütörtök estig (2009.11.19.) elkülditek a választ “Devils Börze játék” tárggyal arra a kérdésre, hogy melyik évben rendezte a Devils MC az első börzét.

 

A nyerteseket pénteken értesítjük e-mailben. A nevük a bejáratnál lesz leadva a helyszínen. A börzén a Wild magazin standján a Csajokamotoron.hu termékei is megvásárolhatóak lesznek!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük