fbpx

Devils Börze és Alkatrész Árverés

Ne feledd: a hétvégén Devils Börze! Akár alkatrészt, ruhát, kiegészítőt, motort keresel vagy eladni szeretnél, az Építők Csarnokában a helyed! Több bolt a helyszínen téli árengedménnyel várja a börzézőket. Ha praktikus karácsonyi ajándékot keresel, itt azt is megtalálod! Az időtöltéshez a Nemcsak Berry zenéje szolgál majd aláfestésként.

A Csajokamotoron.hu olvasói között 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki, ha csütörtök estig (2009.11.19.) elkülditek a választ “Devils Börze játék” tárggyal arra a kérdésre, hogy melyik évben rendezte a Devils MC az első börzét.

 

{loadposition cikkreklam}

A nyerteseket pénteken értesítjük e-mailben. A nevük a bejáratnál lesz leadva a helyszínen. A börzén a Wild magazin standján a Csajokamotoron.hu termékei is megvásárolhatóak lesznek!

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások