HírekMotor felszerelésMotorok

Devils Alkatrészbörze és Motorostalálkozó a Népligetben!

DevilsBorze2009. február 14-én ismét Devils Alkatrészbörze Budapesten a Népligetben. A tavasz kezdete előtt itt az utolsó lehetőség, hogy kedvező áron vásárolj ruházatot vagy alkatrészt motorodhoz! Kis szerencsével fillérekért lehet tiéd bármi az árverésen!

A vásárlás utáni bulizás hangulatáról 18 órától Kaszab Tibor a magyar Johnny Cash gondoskodik. Azok között, akik 2009. febuár 11-ig válaszolnak arra a kérdésre, hogy összesen hány rendezvényre várja a motorosokat idén a Devils MC, 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a február 14-i rendezvényre. A megfejtéseket IDE küldjétek.

A Csajokamotoron.hu ill. a CsamClub.hu tagjainak asztalt foglaltunk a börzére. Ha szeretnél eladni, venni vagy cserélni motoros felszerelést, ott a helyed! Részletek a fórumban.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük