CsajokMotoros csajok

Deutsch Krisztina

deutsch krisztina 1Mikor pici voltam édesapámnak nagyon sok Simsonja volt, sokat cserebelélt illetve bukósisakokat renovált. Soha nem tudott elmenni otthonról a motorral csak úgy, ha kitolta az utca végére és ott indította be. Illetve bármit is szerelt én mindig ott voltam.

Szóval ez a motorimádat nálam már gyerekkoromban indult. Sajnos utánna már nem volt motorunk…

2017-ben meglett a B kategóriás jogosítványom, előtte már édesapám vett robogót, de nem vezethettem. Miután meglett a jogosítvanyom, végre robogóra ülhettem. Imádtam az első pillanattól kezdve. Azonnal kerestünk bukósisakot, hogy tudjak menni. Aztán jött a falunap tavaly, felvonulások, haverkodások stb.

Idén pedig sikerült édesapámnak a robogó mellé egy körváltós FirstBike-ot vennie. Na itt érzem, hogy élek. Egy nap alatt sikerült megtanulni, hogyan is működik a motor. Imádok vele menni, imádom ahogy felgyorsul. Édesapám meg szereti nézni a robogóról, ahogy megyek vele. Egyszerűen élvezem az életet, kikapcsolok. Csak én vagyok, én irányítok, szinte egy leszek a motorral.

deutsch krisztina 4Remélem nem csak én így vagyok vele és jó lenne egy motoros csajszi itt a közelben, akivel tudok azonosulni és sok-sok kilométert tudnék vele megtenni. Egyébként informatikusnak tanulok, tetovált vagyok és imádok olvasni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Természetesen vágyok még nagyobb motorra, testesebbre és minden álmom egy Aprilia RS50, de kinek nincs valami álma?

A csajok a motoron vagányak és belevalók.

deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9deutsch krisztina 9

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük