CsajokTetkó a csajokon

Deréktetoválások versenye 2010

toth gabriella ezajoAz idei utolsó fordulóhoz érkeztünk a Tetkó a Csajokon versenyben. A mezőny imét erős.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy még mindig ez a terület – a hát alsó szakasza – a legnépszerűbb hely a nők körében a tetoválások számára. Az viszont biztató változás, hogy mára már nem a szimmetrikus, nonfiguratív minták, hanem a komoly, nagy, akár többszínű ábrák dominálnak.

Idén az elmúlt négy forduló melett ebben a kategóriában van a legtöbb induló, így a választás sem lesz könnyű. Azért hogy segítsük a döntést, most kivételesen egyszerre több ábrára is szavazhattok mostantól 13 napon keresztül, október 3-ig. Ismét érdemes mindenkinek szavazni, hiszen a szavazók között ismét egy Csajok a motoron kendőt sorsolunk ki.

Az első helyezett, aki a legtöbb szavazatot kapja, az alább látható nyereményekkel lesz gazdagabb:

  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial 5000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Excipial Hydrolotio 200ml bőrápoló 2% urea tartalommal, 1 db Excipial Creme 30g, 1 db Excipial Protect kézvédő 50ml, 1 db Excipial Repair kézápoló 50ml)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

A deréktetoválások galériája itt található! birge derektetkodoorcsi derektetko

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük