EseményekMotorkiállítás

Debrecenben lesz idén a Magyar Motorépítő Bajnokság

magyar motorepito bajnoksag 2020 debrecen csajok a motoronA Magyar Motorépítő Bajnokság idén az ország legnagyobb járműipari seregszemlénjén, Debrecen emblematikus helyszínén, a futballstadion kiállítási csarnokában kerül megrendezésre a Debrecen Drive keretében.

A Devils Motor Club szervezésében már 24 éves múltra visszatekintő Épített Motorok és Autók Találkozója (EMAT) idén ismét új oldaláról mutatkozik meg. A tavalyi rendezvény után ebben az évben a hajdúk fővárosába viszi a klub a motorépítő bajnokságot, ahol a tavaly sikeresen debütált Debrecen Drive keretein belül csodálhartjuk majd meg az épített motorokat.

A Magyar Motorépítő Bajnokság verseny, kiállítás és show egyszerre. Az ország legszebb, legkülönlegesebb, egyedi építésű motorjainak éves seregszemléje, ahol a nemzetközileg elismert magyar mesterek és számos külföldi építő mutatja be egyedileg épített motorkerékpárjait.

A 3000 Eurós összdíjazású bajnokságon 13 kategóriában szakmai zsűri értékel, viszont a Best of Show fődíjat a közönség szavazatai határozzák meg. A szavazók pedig értékes nyeremények sorsolásában vehetnek részt. A motorok mellett igazi csemegeként Hot Rod autók is versenyeznek.

2020. május 30-31-én újra vár mindenkit a Debrecen Drive – Minden, ami gurul elnevezésű autó- és járműipari seregszemle a debreceni Nagyerdőn, ahol több mint 50.000 m2-en, több mint 500 különböző járművet csodálhat majd meg a nagyérdemű.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Debrecen Drive egy olyan rendezvény, ami egyszerre a szakmáé és a közönségé, kicsiké és nagyoké, nőké és férfiaké. Egyaránt szól az autó- és motorrajongóknak, laikusoknak, a zöldebb megoldás kedvelőinek, az oldtimer-ek szerelmeseinek és a legmodernebb csúcsmodellek után érdeklődőknek. Egy rendezvény, ahol nem kizárólag személyautók kapnak főszerepet. A járműipar és az egész közlekedési szektor szereplői megmutathatják magukat.

Az ország legnagyobb járműipari seregszemléjén tavaly 30.000 látogató volt 2 nap alatt, ahol a programok sora várta a kíváncsi résztvevőket: Drive Show, Night Drive, sportautók, veterán autók, old timerek, egész napos családi programok, Országos Tuning Találkozó, Épített Motorok és Autók Találkozója (EMAT), sport- és túramotorok, szimulátorok, szakmai konferencia, kerékpárok, e-sport verseny, tűzoltó-, mentő-, rendőrautók, katonai járművek és kamionok.

A programok mellett több motoros cég is kiállít majd (részletek később), és ismét megrendezésre kerül a Harrey-Davidson történeti kiállítás is, tehát a motorosok is rengeteg érdekességre, látnivalóra számíthatnak.

A rendezvényen szakmai közreműködői:

fgdfg

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük