EseményekHírekKultúraMotoros képMotoros történelemMotorverseny

David Uhl legújabb alkotásával az amerikai motorversenyzés előtt tiszteleg

david uhl verseny kep 1A motoros témájú képeiről elhíresült amerikai festő tavaly első ízben látogatott el a „The Race Of Gentlemen” elnevezésű versenyre, ahol régmúlt korok autó- és motorversenyeinek hangulatával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az Egyesült Államok béli Wildwood-ban évente megrendezésre kerülő eseménnyel a szervezők az amerikaiak sokszínű, és izgalmas történelmének tisztelegnek. A fesztivál keretein belül egy igazi autós-motoros karnevál kerül megrendezésre, ahová David csupán azért vetődött el, hogy az ott résztvevő emberekkel találkozzon és megcsodálhassa a gyönyörű gépeket.

Az színes kavalkádban a festő rengeteget fotózott azért, hogy később ihletet merítsen annak a műnek az elkészítéséhez, melyet az esemény tiszteletére fog megalkotni. Egy igazi sorozatot szentel a jövőben majd ennek a témának, melynek első darabját már el is készítette. A kép a „Breakout”, azaz „kitörés” nevet kapta.

Az új festmény megalkotása során David Uhl Bobby Greennel, a „The Race Of The Gentlemen” egyik alapítójával és Brittney Olsennel dolgozott együtt. A kép eredetije 2016. június 9-én került bemutatásra a Harley-Davidson múzeumban.

A művész kézjegyével ellátott és számozott, vászonra nyomtatott másolatok két méretben lesznek megvásárolhatók október 16-ig, mely időpont után már nem lesznek elérhetők a reprodukciók. A kisebb verzióért 895 dollárt (255 000 Ft), míg a nagyobbért 1895 dollárt (540 000 Ft) kell fizetniük a gyűjtőknek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük