CsajokMotoros csajok

Edit

Edit motorosGyakran felteszem a kérdést: mi késztet egy kétgyermekes családanyát már nem éppen fiatal korban túl a negyedik x-en arra, hogy motorra pattanjon?

  • kell hozzá egy társ aki „megfertőzi” utasát a „csodagép” szépítésével, szerelésével, illetve a motoros találkozók élményeinek mesélésével.
  • aztán kell sok jó barát, akik teljes mértékben támogatják elképzeléseidet.
  • végül a család, akik mindenben mellettem vannak, és azt vallják, tedd azt, amit a legjobban szeretnél.

Ezek számomra a legfontosabb késztetések.

A motorozással való ismerkedés persze nem most kezdődött – már tizenévesen volt egy segéd-motorkerékpárom. Nagyon szerettem a lakóhelyem környékén kirándulni, élveztük a „sebességet” a barátokkal, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam.

Aztán hosszú évekig éltem az édesanyák hétköznapjait. Majd amikor már a gyerekek nagyok lettek, anyagilag megtehettük, párom megvette azt, amire vágyott egy Suzuki 1500-as Intrudert, és ezzel megváltoztatta a család addigi életét. A hétköznapokon azt terveztük hová indulunk a hétvégeken. Alig vártuk, hogy végre már motorra ülhessünk és menjünk a különböző motoros találkozókra, falunapokra, fesztiválokra, illetve olyan településekre, ahová már személyes meghívást kapott az időközben megalakult motorosok baráti köre.

Három évig utasként kísértem el a páromat minden rendezvényre, ami igen nagy élményt jelentett számomra, de meg sem fordult a fejemben, hogy én is vezethetnék egy saját motort.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De a késztetések és ösztönzések arra vezettek, hogy vezetői engedélyt szerezzek, ami a tavalyi esztendőben sikerült is. Elérkezett a várva várt nap megvehettem életem első motorját egy Yamaha 535-ös Virago-t. Most már egyedül pattanhattam nyeregbe és élhettem át a szabadság érzését, amit csak a motorozás adhat.

A motorok dübörgő hangja a csapatban való „száguldás” teljesen megfertőzött. Ezért is vágytam egy nagyobb „mocira”, ami néhány hónap elteltével sikerült is. Úgy érzem nekem is megvalósulhatott az álmom sikerült szerezni egy csodaszép Yamaha 1100-as Drag Start. Remélem új motorom nyergében is csodálatos élmények várnak rám.

Barátaimmal együtt szeretnék eljutni távolabbi találkozókra is, már program szerint tervezzük meg az évünket. Csak a jó időt várjuk, hogy nyeregbe pattanhassunk. Remélem, többen is kedvet kaptok a motorozáshoz, mert „nemcsak a húszéveseké a világ”.

edit003

edit004

edit005

Wild

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük