Hírek

Csöcsös támogató klub

boobstersocalAmatőr motorversenyző nők első versenyszezonjának támogatására jött létre a Boobster.Club. 

 

Még 2016-ban az Egyesül Államok beli Texas államban jött létre az a támogatói klub, amely zászlójára az amatőr motorversenyző nők segítését tűzte fel. Laura Gass, Juliann Pokorny és Ellena Rodriguez alapítók fejéből pattant ki a Boobster.Club elnevezés is, ami egy szójáték: a booster klub segítő szervezetet jelent, a boobster viszont a nők mellére (is) utal, ahogy ez az egyesület logóján is jól látszik. 

2017 tavaszán Laura Gass találkozott Brittany Morrow-val, és beszélgetésük során Brittany úgy gondolta, hogy ezt az ötletet érdemes lenne Dél-Kaliforniában is megvalósítani. Így jött létre 2017 októberében a Boobster SoCal klub

A nonprofit szervezet célja, hogy támogassa a női motorsportot azáltal, hogy az amatőr versenyzőket segítik karrierjük első évében. Az egyesület szponzorokat, támogatókat keres, és saját támogatói webáruházat működtet, hogy a szükséges összeget előteremtse. A versenyzők a honlapon keresztül tudnak jelentkezni tagnak, és támogatásért is. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ötlet szerintem kiváló. Egy ilyen kezdeményezés valószínűleg Magyarországon is fellendíthetné a nők motorsportokban való részvételét. 

Neked lenne kedved versenyezni valamilyen szakágban, ha meglenne hozzá a megfelelő anyagi támogatás?  

boobsterplastics

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük