CsajokHírekMotoros divat

Csapass divatosan! – KTM Power Wear motoros ruházat

KTM Power Wear girl 05A KTM PowerWear ruhakatalógusa évről évre vastagszik, idén már közel 160 oldalon kínál a cég sport- és szabadidő ruházatot, kiegészítőket és felszereléseket. A tartalmas kiadványban női és gyermekruházatot is bőven találunk.

Az új, 2008-as katalógusban a márka elsősorban férfiaknak kínált sportfelszerelései mellett azokra a hölgyeke is gondolt, akik a pálya mellől kénytelenek végignézni egy edzést vagy versenyt. Az utcai viseletek között a legújabb divatnak megfelelő ruhákat találjuk, amelyeken rendre visszaköszön a KTM embléma, és a márka színei.

No igen, azok számára, akik mindig a legújabb trendeknek megfelelően öltöznek, rossz hír, hogy a cég nem a lilát vagy a rózsaszínt választotta megkülönböztetésül. A narancssárga mellett dominál a fehér és a fekete, valamint a föld színek, ahogy az egy terepmotoros öltözetéhez legjobban illik. Az anyagok és a szabásvonalak pedig szintén sportos életmódot sejtetnek.

A kollekcióból az én kedvencem a csinos, fekete ridikül, amelyen hímzett embléma emlékeztet a kalandos, terepen töltött hétvégékre. A forró nyári napokon pedig napozhatunk a pálya mellett stílszerűen KTM-es bikiniben. Az osztrák cég felnőttes sportfelszerelést gyárt a gyerekeknek, de a legkisebbeknek sem kell lemondaniuk szüleik kedvenc márkájáról: ők KTM-es cumit és partedlit viselhetnek.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük