EseményekHírekMotorverseny

Csak második lett a Repülő Disznó a dobozosok versenyében

Bagger racing Legue 2022/1A Bagger Racing League Drag Specialties “Battle Of The Baggers” idei első fordulójában a sorozat regnáló bajnoka, a Trask Performance szerezte meg a Bagger GP osztály elsőségét. Az “őrült” Shane Narbone kevesebb mint fél másodperc előnnyel hozta haza a Road Glide-ot – a második helyezett versenylegenda Ben Bostrom előtt, a Feuling Parts “Flying Pig”-en, a harmadik pedig Hawk Mazzotta (Nowaskey Extreme Performance) lett.

Az idei, 2022-es Bagger Racing League 1. fordulóját Utah államban, a Utah Motorsport Campuson rendezték meg 2022. május 13-14-i hétvégén.

Míg Nick Trask Phoenix-i, arizonai székhelyű csapata joggal dicsekedhetett folyamatos sikereivel, addig a Feuling “Repülő Disznók” és a veterán Ben Bostrom dicséretére legyen mondva, hogy a (jelenleg) három tervezett forduló közül az elsőn először állhattak fel a dobogóra.
Luke Leatherman, a Feuling versenyzője és csapata nagy reményekkel utazott Utah-ba a Bagger GP versenyek első osztályába.

A Flying Pig hatalmas teljesítménynövekedést látott a versenyhétvége előtt a Feuling 592-es, rövid utat bejáró vezérműtengely-készletével és a felfrissített M-8-as motorral.

“Ez a mi, ahogy mi szeretjük hívni, “nagy csúnya Vedd fel a nagyfiú nadrágodat és vedd komolyan” vezérműtengelyünk – amelyet minden Milwaukee Eight motorhoz kínálunk. Frissen tuningolt rövidütemű motorunk, amely szintén a Feuling Race Series emelőinkkel, olajozórendszerrel, BA HighFlow légszűrővel és visszafordulásgátló kipufogórendszerrel van felszerelve, ragyogott a pályán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bagger racing Legue 2022/1 végeredmény

Az 592-es vezérműtengely-készlet beépítésével azt láttuk, hogy a dinóról származó csúcsteljesítményszámokat közvetlenül a versenypályára is átültettük, mindezt pontosan ugyanazokkal az alkatrészekkel, amelyeket a versenyzők helyi Drag Specialties kereskedője közvetlenül az alkatrészkatalógusunkból beszerelhet saját építményeibe.

A kvalifikációhoz vezető egész napos gyakorlás során a motor a nyomás hatására egyre jobbnak tűnt. Volt néhány apró módosításra szükség, köztük egy kiégett biztosítékra, ami majdnem korán véget vetett a hétvégének, de a motor úgy jött le a pályáról a kvalifikációról, hogy Ben Bostrom a pole pozícióban várta a főversenyt aznap délután.

A kezdetektől fogva a dobogóra szegeztük a tekintetünket, és a döntő futam minden egyes körével egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Ben és a Flying Pig egy olyan erő, amellyel számolni kell. Ahogy a csata a végéhez közeledett, a Team Feuling egy újabb szintet hódított meg, mivel felülmúltuk korábbi legjobbunkat, és megszereztük az összesített második helyet.

Patricia Fernandez bomba formában várja az idei szezont – 2022-ben hatfordulós lesz a King of the Baggers kupasorozat

A Flying Pig minden egyes megjelenésével a Bagger GP-n a boxban a legénység egyre éhesebb lesz arra, hogy a dobogó legmagasabb fokára a Feuling név kerüljön, ahogyan történelmünk során már oly sokszor.”

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük