CsajokKiemeltNői motoros nap

Csak 50 hely van az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre május 7-én

noi vezetestchnikai trening 2011 36Igyekezz, hogy nehogy lemaradj! Idén mindössze 50 hely van a 10. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréningre.

Ahogy azt már korábban megszokhattad, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából igyekszünk minél tartalmasabb programot összehozni. Idén sem lesz ez másképp. A délutáni lazulós örömmotorozás előtt délelőtt megdolgoztatjuk az izmainkat és az elménket. Idén végre ismét a Hungaroringen lesz a vezetéstechnikai tréning.

Az utóbbi években mindig valami rendezvény miatt maradt el az eredetileg a Hungaroringre tervezett tréningünk, ezért utolsó pillanatban kellett a gyakorlásra alkalmas új helyszínt keresni. Persze végül mindig megoldódott valahogy, de azért sokkal jobb egy olyan pályán pallérozni a motoros tudásunkat, amit direkt erre hoztak létre.

Úgy tűnik, idén szerencsénk lesz, és talán már nem jön közbe semmi. A Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság összefogásával egy igazán profi pályán, valóban profi oktatók segítségével frissíthetjük majd fel a motoros tudásunkat 2016. május 7-én a 10. Nemzetközi Női Motoros napon.

A tréning várhatóan reggel 9-15 óráig tart, majd együtt motorozunk át a délutáni felvonulás helyszínére az Andretti Pizzériához. A pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az oktatók és a helyszín kapacitása korlátozott, ezért mindössze 50 motoros nő vehet részt ezen a különleges alkalmon. A részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani, ezért ha szeretnél ott lenni, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatod le a helyed.

{module IVTM 2016 gomb}

 

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük