Hírek

Csajok + Motorok + Jótékonyság + Dumaparti = CSAMNAPTÁR!

csam jotekonysagi naptar a tuzoltokert 2015Lassan már mindenki tudja, hogy a Csajokamotoron.hu lelkes csapata jótékonysági naptárakat készít, szinte évről évre. A naptárban szereplő lányok mindig a fórumon kapcsolatot tartó motoros lányok-asszonyok, akik a naptár létrehozásához anyagilag is hozzájárulnak.

Idén újra összeállt a banda, és hamar rátaláltunk a támogatandó célra is: Önkéntes tűzoltók! És ha már…, akkor választottunk egy konkrét egyesületet: a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesületet. Hogy miért pont őket, mikor oly sok ugyanolyan nehéz helyzetben lévő önkéntes tűzoltócsapat létezik? A válasz meglepően egyszerű: Az egyesülettel a motorozás is összeköt bennünket, mivel tagjai között több motoros is van.

Természetesen mérlegeltünk más szempontokat is: például, hogy a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület önálló beavatkozásra jogosult egység, amely a riasztásra elsőként vonul a kárhelyszínre a körzetében, hogy minél hamarabb segíthessenek. Többet ne is kérdezzetek, oly sok támogatásra szoruló szervezet van, hogy lehetetlen a döntést racionálisan meghozni. Marad a szubjektivitás.

Még több kép a galériában

A naptár szervezése, a tennivalók megbeszélése, mint minden évben, a Csajokamotoron.hu fórumán kezdődött, és zajlik most is (lépj be a fórumra, ha látni szeretnéd!). Ám hamar rájöttünk, hogy érdemes összeülni egy személyes megbeszélésre is ezúttal. Egyrészt, hogy a rutinos naptárkészítők átadják tapasztalataikat a lelkes újoncoknak, másrészt pedig mert egy ilyen dumaparti bizony jó buli! A lányok zseniálisan készültek a találkozóra (mert élni tudni kell), komplett kis batyus buli kerekedett.

A megbeszélésen igazi újításokat találtunk ki:

Először is, a naptár az időzítés miatt, végül két éves lesz. Így a támogatók is két éven keresztül élvezhetik a népszerűséget. A naptár minden oldalán feltüntetjük majd a támogató cégek logóit. A naptárlányok örömére, idén egy csinos önkéntes tűzoltófiúra is fontos szerepet adnánk, a borítóképet kellene a lányokkal együtt jelenlétével megtisztelnie. A megfelelő hős kiválasztása érdekében is hoztuk létre megbeszélésünk során facebook-csoportunkat: Motoros csajok az önkéntes tűzoltókért

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Itt várjuk az önkéntes tűzoltófiúk seregeinek jelentkezését, hogy a legtöbb lájkot kapott „adoniszt” körülölelhesse a sok-sok naptárlány, november 9-én a fotózáson!

A közös ötletelésnek hála rengeteg további apró ötlettel, gazdagítottuk jelenlegi naptárunkat. Többek között az idei naptárat – nagy mennyiségben – az önkéntes tűzoltó egyesületek kedvezménnyel vásárolhatják majd meg. És hogy ez miért lesz jó nekik? Mert a naptáron külön helyet hagyunk majd az 1 %-os adószámok feltüntetésére. Ezáltal a naptárak eladásával saját szervezetüket is segíthetik, nem csupán a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltók Egyesületét.

Főszervezőnk, s egyben fotósunk (minafoto.hu) vállalta, hogy aznap délelőtt szemrevételezi a Pilisvörösvári önkéntes tűzoltók telephelyét. A készült képek alapján hamar el is dőlt, hogy bizony legjobb, ha ott náluk, a szerszámok, öltözőszekrények, tűzoltó-eszközök között tartjuk a fotózást. A naptár tematikája idén a tűzoltószertár mindennapi életét, eszközeit is be fogja mutatni, csinos motoros lányok társaságában.

A megbeszélésre nem csak ő jött felkészülten: Többen már most tudtak támogatókat mondani kezdeményezésünkhöz, hisz egy ilyen naptár elkészítése sajnos költségekkel jár. Sok mindent a lányok intéznek, idejüket, és energiájukat nem kímélve, de a költségek igen magasak még így is. Emiatt elsődleges, hogy megfelelő szponzorokat találjon a csapat, akik ügyünk mellé állnak, és az első jelentős költséget, a nyomdaköltséget megfinanszírozzák.

A szponzorvadászattal kapcsolatban természetesen át kellett tárgyalni az adományok pénzügyi oldalát is. A jó hír az, hogy költségként és adóalap csökkentőként is szerepelhet az adományozó könyvelésében az adomány, így ezúton is mindenkit buzdítanék hogy adományozzon, mert az sok szempontból jó neki is!

Az adományokat a naptár megszületéséhez erre a számlaszámra várja a Pilisvörösvári Tűzoltó Egyesület:

Bankszámlaszám: 11742245-20044806
Közhasznú végzés száma: 4.Pk.62.545/1993/20
Adószám: 18661040-1-13
További információk: mina@csajokamotoron.hu +36 20 993 9368

A már meglévő, és lehetséges szponzorok átbeszélése után természetesen a fotózásra terelődött a téma, hisz ilyenkor a naptárlányok bizony izgulnak, hogy biztos minden jól menjen, s az eredmény is mutatós legyen. Ez nem is baj, minél jobbak a képek, annál szívesebben veszik meg a naptárat támogatóink. Van aki fodrászhoz rohan, van aki a konditerembe, de minden lány próbálja a legjobbat kihozni magából!

Az idei évben támogatóink sorába lépett az angelinafehernemu.hu is, így a naptárlányok nemcsak tűzoltóink felszereléseiből kapkodnak majd magukra, de csipkéből és szaténból sem lesz hiány. Na meg persze szabad bőrfelületek is maradnak…

Már nagyban megy a méretvétel leszervezése, hisz a megfelelő csipke-csodákat meg is kell rendelni a fotózásig. Közben a nagy öltözködési lázban a lányok már azon gondolkoznak hogyan is fogják majd összekoszolni magukat a fotózásra, hogy minél autentikusabb, és mégis szexis képek készüljenek.

Ha te is látni akarod a leendő képeket, akár magánemberként is segíthetsz! A kisebb-nagyobb összegek mind jól jönnek a naptár megszületésénél!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük