HírekKultúraMotoros film

Courtney Love a Sons of Anarchy új sztárja

courtney-love-sons-of-anarchyAz utolsó évadjához érkezett Sons of Anarchy motoros sorozat szereplőválogatásának eredménye, hogy a jövőben Courtney Love, a korábban már a filmvásznon is bizonyított előadóművész színesíti szereplésével a történetet.

 

A Nirvana frontemberének volt felesége, – aki maga is rock zenész – Ms. Harrison szerepében tűnik fel a sorozatban. Love Jax legidősebb fiának, Abel-nek a tanárnőjét alakítja majd a hetedik évadban.

Az általa megformált karakter kulcsfontosságú szerepet tölt be a sorozatban. Ms. Harrison fokozott érdeklődése Abel iránt valószínűleg nem kerüli majd el Abel valódi anyjának, Drea de Matteo-nak a figyelmét.

Courtney Love Sons of Anarchy béli szereplése lesz a zenész televíziós drámában való debütálása. A Hole frontembere korábban szerepelt már Jim Carrey-vel a „Man on the Moon” című filmben, és Golden Globe díjra is jelölték a „The People vs. Larry Flynt”-ben nyújtott alakításáért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Love a második rock ikon, aki csatlakozott a hetedik, és egyben az utolsó évadjához érkezett Sons of Anarchy-hoz (a hazai televíziók műsorán Kemény motorosok címmel fut). A rock nagyágyú, Marilyn Manson, mint fehér rasszista tűnik fel visszatérő szerepében.

Walton Goggins vendégszereplését szintén bejelentették az alkotók, aki transz nemű prostituáltként, Venus szerepében vesz részt a történetben.

Courtney Love először a hetedik évad negyedik részében idén ősszel lesz látható a sorozatban. A hetedik évadot 2014 szeptember 9-től adja majd az amerikai FX csatorna. Courtney Love

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük