CsajokHírekMotoros divat

Casey Stoner előtt tisztelgő új bukósisak dekorral ünnepel a misanói MotoGP-futam főszponzora

Casey Stoner 10th Anniversary bukósiak

A különleges kiadás minden grafikai elemet felvonultat, amit a legendás versenyző a bukósisakján viselt pályafutása 176 futamán: az ausztrál zászlót, Casey logóját, a 27-es rajtszámot és a kengurut.

A misanoi versenyhétvége első napján bemutatott új festés a Nolangroup csúcs versenysisakjára, az X-lite X-803 RS Ultra Carbonra került és a Casey Stoner 10th Anniversary nevet kapta. Ebből rögtön ki is derül, hogy a gesztus apropóját elsősorban az adja, hogy Casey Stoner tíz évvel ezelőtt, 2011-ben lett világbajnok, amivel a Nolangroup helyét is megszilárdította a motorversenyzés csúcskategóriájában.

Jövőre lesz fél évszázada, hogy a Nolangroup belevágott a sisakgyártásba és az 50. évforduló ünneplését a Casey Stoner 10th Anniversary sisak létrehozásával kezdi meg.

Az X-lite X-803 RS Ultra Carbon a szénszálas, zárt versenysisakok csúcsa: nevében az RS a Racetrack Setup rövidítése, és azt jelenti, ehhez a modellhez jár egy extra sötétzöld plexi, hogy a legerősebb napsütésben se nézd be a féktávokat, illetve a RAS, vagyis a Racetrack Aerodynamic Spoiler, egy, hátsó légterelő, ami a fej stabilan tartását segíti nagy sebességnél.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Háromféle héjméretben készül, hogy minden méretkategóriában a legkönnyebb és legkisebb lehessen.

Casey Stoner 10th Anniversary bukósiakVersenykörülményekre fejlesztett ultra hatékony szellőzőrendszer (RAF), a szoros illeszkedés és a tökéletes kilátás érdekében állítható bélés (LPC), vészhelyzetben egy mozdulattal eltávolítható arcpárnák (NERS) és a plexi nyitását-zárását megkönnyítő strapabíró mechanika (DAS) teszik az X-lite X-803-as Ultra Carbon hibátlan választássá azok számára, akik csak a legjobbal érik be.

A Nolangroup a kezdetektől fogva a legmagasabb minőségben gyártja sisakjait a golyóálló „üveg” alapjául is szolgáló LEXAN-ból és 400 ezer darabos termelésével piacvezető Európában. Mindhárom márkája, a Nolan, az X-lite és a Grex is teljes egészében Olaszországban készül és a világ 85 országába exportálják.

Hamarosan kapható a magyarországi forgalmazónál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük