HírekMotor felszerelésMotorok

Budapesttől 20 percre vár a Motoralkatresz.eu üzlete hatalmas ruházati és sisak kínálattal

A motoralkatresz.eu webshopként már 2009 óta működik. Ekkor még csak alkatrészekkel foglalkoztak, de amint sikerült megnyitni az első bemutatótermüket már a ruházat is előtérbe került.

2021-ben költöztek a mostani bemutatótermükbe Váchartyánba (2164 Váchartyán, Dózsa György utca 7.), melyben már nagyobb hely áll rendelkezésre, így jelenleg 8 sisakmárkából és 7 ruházati márkából válogathatnak az érdeklődők. Ezek között van több olyan is, amelyből teljes méretsorok rendelkezésre állnak férfi és női kivitelben is, de lehet találni pár gyerek cuccot is.

Mindamellett, hogy a motorhoz a leggyakoribb alkatrészeket raktárról tudják adni, elég nagy felszerelés-készlettel és most már ruházattal, sisakokkal is rendelkeznek. Érdemes kinézni tehát akár Budapestről is, hiszen mindössze fél óra az út motorral. Ez a bolt nem csak egy márka bemutatóterme, hanem lehet válogatni és megnézni többféle gyártó termékét is akár egy jó gurulással egybekötve, hiszen hétköznap 18 óráig nyitva vannak.

Olvasóink most egy egyszeri 10% kedvezményt kapnak a MotorAlkatresz.eu összes* termékéből 2024.05.12-ig. A kedvezmény igénybevételéhez a webshopban írd be a kosárnál a

MALK-CSAM10K

kuponkódot és már érvényesül is a kedvezmény. Ha a boltban személyesen vásárolnál, ugyanúgy érdemes leadnod a rendelést a kuponkóddal, csaupán annyi a teendő, hogy a szállítási módnál a személyes átvételt kell kiválasztanod, így a kedvezményes áron viheted haza, amit kiválasztottál.

Nézd végig a galériát!

*: a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, és a már kiemelt akciós termékekre nem érvényes.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük