HírekMotorokMotorozás

Budapest legjobb motoros rendőrei

budapest legjobb motoros rendorei 5A kupák mellett tesztvezetést is kaptak az akadálypályán legjobban teljesítő motoros rendőrök.

Szeptember végén, Dunakeszin rendezték meg a „2011. év legjobb budapesti motoros rendőre” versenyt. A Hungária Rendőregylet és a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság közös eseményén Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a tesztvezetésre jogosító ajándékutalványokat a legjobban teljesítő rendőröknek.

A versenynek az „Alapítvány a Balesetmentes Közlekedésért” Dunakeszin található pályája adott otthont, ahol a résztvevő 35 budapesti motoros rendőrnek 7 összetett feladatot kellett teljesítenie a mintegy 300 db bójával kijelölt pályán 15 éves BMW K75-ös motorkerékpárok nyergében. Minden indulónak egy lehetősége volt a próbálkozásra, majd a legjobb 10-be bekerültek kaptak még egy esélyt a javításra. A szoros versenyben végül az első helyen Jordán Attila végzett, a második Téglási József, a harmadik helyezett pedig Soós Krisztián lett. A dobogós helyezést elérő rendőrök személyenként egy darab, egy hétre szóló motoros tesztvezetési ajándékutalványt vehettek át.

Zámbó Balázs a következőképpen értékelte az eseményt: „A verseny nagyon színvonalas volt és egyértelműen bemutatta, hogy a budapesti motoros rendőrök manőverezési tudásszintje kiváló. Nagy örömömre szolgált az első három helyezett részére díjként átadni a BMW motorkerékpárok tesztelésére jogosító voucher-t.”budapest legjobb motoros rendorei 1budapest legjobb motoros rendorei 2budapest legjobb motoros rendorei 3budapest legjobb motoros rendorei 4

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük