Hírek

Búcsúzzunk együtt a motoros szezontól október 12-én!

csajokamotoron szezonzaroA vénasszonyok nyara csak ránk vár, és azt reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk legalább erre az egy napra októberben. De ha nem, akkor fedett helyen búcsúztatjuk a motoros szezont a Csajok a motoron tagjaival.

Október 12-én egész napos összejövetelre várjuk a motoros csajokat és a barátaikat Dunaharasztiban a Zo-Moto Kft. telephelyén egy kis beszélgetős, eszegetős, nézelődős motoros programra. Hogy egész biztos ne unatkozzunk, szerveztünk néhány látnivalót is erre a pár órára, hogy gyorsabban teljen az idő.

Az természetes, hogy a helyszínen megvásárolhatod majd a Csajok a motoron saját termékeit (ha nem tudsz eljönni, megvásárolhatod őket webáruházunkban, a CsamShop.hu oldalon). Mivel a szervezésben nagy szerepet vállal a Help and Ride kifejlesztője, Brigi is, természetesen a helyszínen megrendelheted és elkészíttetheted majd a saját Help and Ride kulcstartódat is.

A Safety Hungary-től kapunk egy Riding Trainert, amin próbára teheted a motoros tudásodat a számítógép ellen, és A Dover Kft.-nek köszönhetően kipróbálhatod az Interphone sisakra szerelhető kommunikációs rendszerét is. Amennyiben az október 12-13-i hétvégén leadod a rendelésed, a cég a fő készülékekre 15 % kedvezményt biztosít a rendezvény regisztrált résztvevői számára.

A rendezvény ingyenes, de lehetőség lesz a Magyar Mentőmotor Alapítvány támogatására. Az alapítvány rendelkezésünkre bocsát egy mentőmotort, amit alaposan szemügyre veszünk, és a kísérőjétől bármit kérdezhetünk a mentőmotoros orvosok- illetve az alapítvány munkájával kapcsolatban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahhoz, hogy a létszámot nagyjából előre tudjuk kalkulálni, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ami persze nem kötelez semmire. Viszont ha rajta leszel a listán, akkor jár neked a helyszínen egy OMV motoros kedvezménykártya, és még a marhapörköltből is jut egy tányérkával.

Kattints a gombra és regisztrálj legkésőbb 2019. október 9-ig!

{module 2019 szezonzaro gomb}

Találkozunk 2019. október 12-én Dunaharasztiban a Jedlik Ányos u. 9-11-ben lévő telephelyen 10:00-16:00 óra között! Ha bármi további ötleted van, írd meg emailben, vagy itt a cikk alatt hozzászólásban!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük