HírekMotorokMotorozás

Bolondos áprilisi motorosok – amúgy szerintem nem vicces

Április 1. Bolondok Napja, bolondos motorosMa van bolondok napja, de valahogy nem vagyok igazán vicces kedvemben, szóval nem jutott eszembe semmi olyan, amivel megviccelhetnélek itt a Csajokamotoron.hu oldalain. Aztán arra gondoltam, a mesterséges intelligencia biztos jó erre is. Inkább nemmondok semmit. Szerintem döntsd el te!

Azt kérdeztem a Chat GPT-től, hogy mondjon vicces április 1-i ötleteket motorosoknak. Nem tudom, honnan inspirálódott, de elég tortadobálósak a poénjai… Valami Stan és Pan filmből vette a stílust vagy mi.

Íme néhány ötlet a mesterséges intelligenciától április 1-re:

  • Helyezz egy óriási kispumpát a motorod kipufogójába, hogy úgy nézzen ki, mintha a motorod hatalmas gumibabaként fújna ki levegőt.
  • Ragaszd tele a motorodat vicces matricákkal, amelyeken olyan dolgok szerepelnek, mint “Ez nem egy Rolls Royce”, “Én vagyok a király”, vagy “Ha látod ezt, akkor túl közel állsz”.
  • Vegyél fel egy olyan sisakot, amelyen egy hatalmas műanyag szarvasagancs van, és járj vele egyet a városban. A szarvasagancs miatt úgy tűnik majd, mintha egy hatalmas állattal járna a motoros.
  • Rögzíts egy hangosító rendszert a motorodra, és játszd le folyamatosan a “Born to be wild” című dalt, amikor áthaladsz a városon.
  • Ha barátaid is motorosok, öltözzetek be motorosoknak, és rendezzétek meg saját “Easy Rider” motoros felvonulásotokat a városban.

via GIPHY

Remélem, segíthettem! Jó szórakozást az április elsejei motorozáshoz! Ha valamelyiket kipróbáltad,mindenképp küldj róla videót, mert erre én is kíváncsi vagyok!

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Címlapkép: nicoletaionescu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük