HírekMotorbemutatóMotorok

BMW Motorrad Concept R18

bmw motorrad concept r18 11A „Departed” az esemény legrangosabb díját, a „Best of Show Motorcycle’ elismerést nyerte el, és a motorozás rajongóit klasszikus formáival, modern gyártási technológiáival és részletekbe menő kézi megmunkálásával hódította meg. A második kört a Revival Cycles értelmezése jelentette.

A texasi Austinból származó építők a „Revival Birdcage” látványos modellel rukkoltak elő, ami ideális platformot jelentett a nagy boxer blokk bemutatására. A speciális tervezésű titán váz minden szögből akadálytalan betekintést enged a motorra és a meghajtásra. Az amerikai dizájn elsöprő népszerűséget szerzett a múlt havi Handbuilt Show-n is, amelyet Texasban rendeztek meg.

Minőségi részletek kifinomult custom formában.

Színét tekintve a BMW Motorrad Concept R18 igazi klasszikus. A fényezési séma tipikus BMW: a villa és a tank fehér, kézzel festett vonalai a fekete alapszínnel a BMW klasszikus fényezését idézik. A diszkrét sárga/arany árnyalat exkluzív felhangot kölcsönöz a világos dupla vonalaknak, míg a tank és a villák speciális fekete fényezése a legjobb custom stílusnak megfelelően szokatlan mélységekben pompázik, ahogy a Nap fénye a nagy fém részecskékre esik a fényezés különböző rétegeiben.

bmw motorrad concept r18 12A dombornyomott, egyszermélyes bőrülés stílusa az 1950-es évekre utal. Az újraértelmezett és még kényelmesebben kialakított ülés minőségi dombornyomása tökéletesen illik a purista és minőségi dizájnba. A fényszóró dizájnjának grafikái szintén az 1950-es éveket idézik. Az eredeti üveg elemek klasszikus U alakja ezúttal LED-es elemekként köszön vissza.

A részletek mindegyike hozzájárul a koncepciómotor egyedi karakteréhez és kiemeli annak mondanivalóját. A BMW Motorrad Concept R18 a hagyományos és történelmi dizájnnyelvet ötvözi a BMW Motorrad modern funkcionalitásával, egyetlen koherens és következetes egészben.

A modern idők ellenpontja.

„Számomra egy, a BMW Motorrad Concept R18-hoz hasonló motorkerékpár a motoros közösség egyre fokozódó igényére adott válasz: a technológia helyett a fókusz az egyszerűségen, az eredetiségen és az átláthatóságon van. Szinte romantikus rajongás figyelhető meg a valódi mechanikai mérnöki megoldások iránt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A koncepciómotorral a célunk ezen igény kielégítése, egy analóg kinyilatkoztatás a digitális korban. Gazdag történetünk tele van ikonikus motorkerékpárokkal, amelyek mind azonos dizájnkaraktert képviselnek. Hiszünk abban, hogy ezek ma, a mai technológia mellett is működnek” –mondta Edgar Heinrich lezárásként.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük