CsajokHírekMotoros divat

Biltwell újabban gördeszkás cipőkkel nyomul

Biltwell Emerica motoros cipőAz Emerica Footwear ikonikus gördeszkás cipő- és ruházati márkát úgy tervezték, hogy ellenálljon annak a fajta igénybevételnek, amit csak a gördeszkások tudnak a lábbelikre mérni, ezért az Emerica Footwear és a Biltwell, a szintén ikonikus dél-kaliforniai motoros sisakok és kiegészítők szállítója egyesítette erőit egy exkluzív együttműködés létrehozására, amely kiemeli a gördeszkázás és a motorozás “közös lelkesedését: a nyílt út szeretetét”.

Az Emerica Biltwell kollekcióját a vintage motoros csizmák ihlették, és kezdetben három lábbeliváltozatot tartalmaz: egy velúr ‘Omen-Hi’, egy teljes bőrből készült ‘Romero Laced High’, és a gördeszkás puristák számára egy ‘Wino G6’ slip-on, amely gumiból készült ollie guarddal rendelkezik a tartósság növelése érdekében.

A kollekcióhoz egy limitált doboz és egyedi talpbetét-művészeti alkotás, valamint egy elérhető teljes ruházati kapszula is tartozik.

“A globális gördeszkás közösség iránti több mint 25 éves elkötelezettségével az Emerica továbbra is feszegeti a gördeszkás lábbelik határait, támogatja a világ legelszántabb gördeszkásait, és folytatja élethosszig tartó örökségünket a fiatalok gördeszkázáson keresztüli megerősítésében.”.

“1996 óta gördeszkások tulajdonában és működtetésében”, az Emerica és a Biltwell (2006 óta motorosok tulajdonában és működtetésében) boldog egyesülése egy “natch” – a szomszédos márkák együttműködésének klasszikusa, amely a következő években egy újabb kerékkel bővítheti a Biltwell kereskedő “fedélzetét”.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Forrás

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük