KultúraMotoros kép

Bikinis motormosást ábrázoló David Uhl kép az idei Sturgis Rally emlékrelikviája

UhlSturgisCommemorativeDavid Uhl már 2005 óta készít egyedi festményeket a héten kezdődő, immár 74. alkalommal megrendezésre kerülő Sturgis Motorcycle Rallye-ra.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Uhl kép lesz a hivatalos emlékrelikvia, mely ez alkalommal a „Bikini Bike Wash”, azaz a bikinis motormosás szellemében készült. A festő legfrissebb mesterművét a motorépítő Matt Olsen, és felesége, Brittney közreműködésével alkotta meg.

A képen Matt az 1939-es, Dottie elnevezésű knucklehead bobberje nyergében ül (időközben a patinás szerkezet Pat Simmons és Chris Sommer-Simmons tulajdona lett). A bikinis motormosók szerves részét képezik majd az idei Sturgis Rally programjának. A kép hátterében látható Black Hills is jellemzően hozzá tartozik a sturgisi mindennapokhoz.

Uhl stúdiója folyamatosan fogadja a megrendeléseket, melyek a saját kézjegyével ellátott, sorszámozott és vászonra nyomtatott képekre érkeznek be. A gyönyörűen bekeretezett képek emléktáblákkal, és a hitelességet igazoló okiratokkal együtt kerülnek tulajdonosaikhoz. Mindenki számára elérhető Uhl műremeke, aki a már meglévő sturgisi relikvia gyűjteményét szeretné bővíteni.

Az egyedi számozás a megrendelések beérkezésének sorrendjében kerül kiosztásra, így aki minél korábbi sorszámra vadászik, annak gyorsan kell cselekednie. Az elmúlt évek Sturgis kiadásaihoz hasonlóan az idei különleges darabokat is az esemény végéig, azaz 2014 augusztus 10-ig kedvezményes áron lehet megszerezni. A képek kétféle méretben készülnek, melyek bekeretezett változatai 895,- és 2250 dolláros áron kerülnek értékesítésre.

David Uhl Deadwoodban található, Gold Dust Casino béli galériájában is ki lesznek állítva a képek a rally ideje alatt. David egyik modellje – Kristy Swanson, aki a „The Huntress” című képen szerepel – is csatlakozik a művészhez a Sturgis Motorcycle Rally vasárnapi és hétfői napján.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük