EseményekMotoros túra

Csajok a 10. Onroad 48 órás tájékozódási túrán

10 onroad 24 oras tajekozodasi tura 2018 202. nap (augusztus 4. szombat)

A reggeli után indultunk el az újabb napi itinerek alapján, elsőnek a Csodaforráshoz, majd a 1300 méteres átlagmagasságú Pádis-fennsíkra jutottunk fel, majd a mócok földjén található Móc templomhoz. Itt lovas programban is volt részünk, hiszen a rideg tartású lovaknak annyira megtetszettek a motorjaink, hogy közelebbről is szemrevételezték. Nyalogatták a kormányvégsúlyokat, teli szuszogták a sisakomat, a motor indítás ellenére se tágítottak mellölünk, így külön attrakció volt a parkoló elhagyása.

A 75. számú út szerpentines szakaszát se hagytuk ki, ami nagyszerű minőségű és a kilátás se rossz, egyedül a szabadon kószáló állatok jelentettek folyamatos veszélyforrást.

A magyarmonostori templomhoz már nem jutottunk el, mert az erdei utakon előbb kezdett el sötétedni és nem akartunk sötétben ott motorozni, így ezt az állomást kihagyva rövidebb úton tértünk vissza a szállásunkra.

10 onroad 24 oras tajekozodasi tura 2018 173. nap (augusztus 5. vasárnap)

Reggeli után felpakoltuk a motyóinkat a motorokra és vártuk a túra zárót, ahol megkaptuk az emléklapokat és az eseménypólókat. Volt egy nagy közös csoportkép is.

Ezt követően indultunk vissza Magyarországra, ami egy 431,5 km-es út lett: Magyarremete – Belényes – Nagyszalonta – Kisjenő – 44. számú út – Kecskemét elkerülő – 5. számú út – Bugyi – Ráckeve – Adony – 6. számú út – Törökbálint.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

10 onroad 24 oras tajekozodasi tura 2018 23Összegezve 4 nap alatt 1346 km-t tettünk meg. Sok sok élménnyel lettünk gazdagabbak. Valamint sok pasi elismerését váltottuk ki, hogy csak csajok fiú kísérő, segítő nélkül teljesítettük a távokat, tájékozódtunk.

Külön szeretném kiemelni, hogy több női motoros is részt vett a túrán, és nekik is elismerés jár ezért. Remélem a beszámolóm alapján még több motoros csaj kedvet kap ezekhez a tájékozódási túrákhoz.

Vickancs (Viki, MT03 tulaj)

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük