EseményekMotorverseny

Bemutatkozott a Talmácsi Ring Egyesület

talmacsi ring yamaha 2018 1Közös sajtótájékoztatót tartott a Talmácsi Ring és a Yamaha Motor Hungária Budapesten az A38-as hajón, ahol nemcsak a nemrég meglapított egyesület versenyzői mutatkoztak be, hanem beszámoltak az idei év terveiről is. 

Több éves együttműködési szerződést kötött a Yamaha Motor Hungária és a Talmácsi Group. A megállapodás egyelőre a frissen megalapított Talmácsi Ring Egyesület támogatására vonatkozik, amelynek keretében az egyesület tartós felhasználásra motorkerékpárokat kapott. A gyorsasági motoros utánpótlás kinevelésére létrejött egyesület 4-14 éves korig fejleszti az utánpótlást és versenyezteti a különböző kategóriákban a verenyzőit a külföldi és a hazai versenyeken. 

Habár a Talmácsi család már évtizedek óta foglalkozik a gyorsasági motoros utánpótlás kinevelésével, ezúttal szétválasztották az utánpótlás nevelést és az ifjú/felnőtt kategóriát. Volt gyorsasági motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor elvégezte a motoros utánpótllás oktatásához szükséges edzői iskolát, és édesapjával, Talmácsi Istvánnal új, dokumentált oktatási rendszert vezettek be. 

Az egyesület új módszertanában a motoros oktatás mellett erőnléti- valamint életvezetési programot is indítottak, hogy minden növendék a korának és a felkészültségének megfelelő legjobb eredményt tudja nyújtani a versenyeken. A Yamahával való együttműködésnek köszönhetően az egyetlen olyan gyorsasági motoros egyesület lett a Talmácsi Ring Egyesület, amely a gyár által támogatott technológiával és háttérrel kezdhet meg egy teljes versenyszezont. ebben az évben. 

talmacsi ring yamaha 2018 2A Talmácsi Ring versenyzői már 2017-ben is sikeresen helyt álltak, így Beke Simon a PW 50 kategóriában összetett 2. helyezett lett, Oláh Barnabás pedig MiniGP Pro kategóriában a magyar és cseh bajnokságot is megnyerte. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyesület versenyzői között egy hölgy is szerepel, akire érdemes lesz odafigyelnünk. Újvári Dóra 9 éves és már részt vett élete első versenyén PW 50 kategóriában. Fiúkat meghazudtoló elszántsággal ül fel minden alkalommal 41-es rajtszámú, fekete motorjára. 2018-as tervei között szerepel, hogy minden versenyen elinduljon, és minél több fuitamgyőzelem mellett év végén övé legyen a bajnoki cím. 

talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9talmacsi ring yamaha 2018 9

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük