CsajokMotoros csajok

Bánkos Mónika Monca

Monca 03Az első motoromat még tizenévesen kaptam az édesapámtól. Itt kezdődött a motoros életem. Nagy hatással volt rám az akkoriban alakuló North Patrol MC Bátonyterenye, (akkori nevén Hell Patrol MC), akiknek az egyik alapító tagjával és bátyámmal közösen tervezgettük a motoros klubbot, ami meg is alakult rá pár évre.

Izs Planeta 350-en kezdtem, majd jött a kötelező Mz 125, 250 és végül a Kawasaki 125 és remélem majd Kawasaki KLX450R. …hát igen… szoktuk csókolgatni a földet mind a ketten a kétütemű barátommal. A fiúk nem is tartanak normálisnak.

Mónika profilja

Egyébként férjnél vagyok. A párommal én szerettettem meg a motorozást. Előtte sem túl veszélytelen sportot űzött, DH-zott (Downhill), de a benzingőz őt is megcsapta. És lassan jöhetnek a gyerkőcök is.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük