EseményekMotorverseny

Az utolsó alkalom idén

Augusztus 20-án a pályát biztosító BR Organisation Kft. nevében Bulcsú Rezső ígéretet tett, hogy idén még megpróbál biztosítani egy újabb olyan estét, ahol ismét lesz „Csajos motorozás”. Lassan el is érkezik ez az alkalom: Idén immáron harmadszorra, szeptember 28-án vasárnap, várhatóan 18.00 óra után a Hölgyek ismét birtokukba vehetik a Hungaroring aszfaltcsíkját. A sötétedésig tartó menet ára 4000 Ft lesz. Előzetes regisztráció nem szükséges, egy a lényeg éljetek a 2008-as szezon utolsó lehetőségével, gyertek el!!!

Érdemes előbb jönni, a pályán, a boxok mögötti területen már 16.30 órától megkezdjük a gyülekezést, motoros Hölgyek csoportját keressétek. Regisztráció a BR Organisation (www.brorganisation.hu) irodájában történik, mely az alábbiak szerint található meg: Az alagúton keresztül, vagy a közúti hidat használva, az új feljárón fel a depóba. A BR Organisation Kft. irodája onnan gyalogosan, a depó végében található lépcsőn közelíthető meg. Ezentúl az ambulancia – feljárója nem használható, az kimondottan a szolgáltatók részére lesz fenntartva.

A felvezetésben a HMI oktatói segítenek ismét, a menetelt megelőzően pár mondatos ismertetést is tartanak. Nem kell megijedni, a pályán való közlekedési szabályok egyszerűbbek, mint a KRESZ. Te is részese lehetsz ennek az immáron hagyománnyá váló kezdeményezésnek. Várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy még sok lehetőség van.

Még több kép a csajos pályázásról!A lényeg, most biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket. Feltételek: motor (bármilyen típus, de legalább 125 ccm, robogó nem lehet), protektoros ruha, kesztyű, zárt sisak, csizma, gerincvédő is ajánlott (ezt a nem gyakorlott pályázók miatt írjuk le).

Remélve, hogy az időjárás a kegyeibe fogad minket és jó idő lesz addigra, a jegesmedvék visszahúzódnak az északi sarkra! A Ring kapui nyitva állnak, így bátran jöhet a kísérők egész hada, garantáltan ők is jól érzik majd magukat. Köszönjük a BR Organisation Kft. vezetőjének Bulcsú Rezsőnek a támogatást és az estét, illetve a HMI vezetőjének Szabó Attilának és oktatóinak a felvezetést és az odafigyelést a pályán.

csapa 080820 0007csapa 080820 9810csapa 080820 9521csapa 080820 8813csapa 080820 0151csapa 080820 0022csapa 080820 0014

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük