fbpx

Az új Yamaha XSR900 Abarth győzelemre született


Komplett Akrapovič titán kipufogó

Az eredeti café racerek „need for speed” filozófiájához hűen az XSR900 Abarth komplett, a teljesítményt növelő Akrapovič titán kipufogót kapott, titán kettős slip-on kipufogódobokkal, amelyek erősebb gyorsítást tesznek lehetővé exkluzívabb látvánnyal és lenyűgözőbb hanggal.

Exkluzív Abarth színséma

Az üzemanyagtartályon, valamint a karbon első sárvédőn és karbon ülésborításon Abarth logók találhatók, az egyedi szürke/vörös színséma pedig egy elmúlt éra szellemét fogja meg, és tökéletesen illik a retró café racer stílushoz. A ’60-as évek által inspirált, a legfejlettebb japán technológiát és olasz dizájnelemeket ötvöző új XSR900 Abarth rendkívül különleges módon hozza össze ezeket az eltérő világokat.

Limitált kiadás, csak 695 darab

Az XSR900 Abarth gyártása szigorúan 695 darabra terjed. Minden egyes motorkerékpár oldalán egy alumínium plakett van a gyártási számmal, amely igazolja az exkluzivitását.

VIP Abarth Experience

Azok a motorosok, akik az elsők között szeretnének ennek az új, izgalmas café racernek a birtokába jutni, jegyezzék fel naptárjukba a 2017. január 17. 14 órát (közép-európai idő szerint), amikor a Yamaha erre a célra készült online regisztrációs rendszere működésbe lép.

Az első 95 vevő regisztrálhatja online megrendelését az új XSR900 Abarthra a www.xsr900-abarth.eu honlapon. Továbbá mindegyik online vevőt meghívjuk egy VIP Abarth Experience programra, jelentkezési sorrendben.

Az első 95 online regisztráció visszaigazolását követően a fennmaradó 600 limitált kiadású XSR900 Abarth Yamaha kereskedőkön keresztül lesz elérhető 2017 áprilisától.

Eredeti tartozékok és Faster Sons ruhakollekció

Az XSR900 eredeti tartozékok széles választéka kapható az XSR900 Abarth típushoz, ami lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy egyedivé tegyék motorkerékpárjaikat saját preferenciáik szerint. Az új café racer bemutatásával egy időben a Faster Sons ruhakollekció is kibővül egy café racer stílusú pólóval, valamint egy exkluzív pulóverrel és sapkával.

Megvásárolható: 2017 áprilisától

yamaha xsr900 abarth 2017

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x