HírekMotorbemutatóMotorok

Az új R 18 modellel a BMW Motorrad belép a cruiser szegmensbe


bmw r18 2020 3Harmónikus ergonómia az optimális irányítás érdekében.

A BMW Motorrad filozófiájának megfelelően az új BMW R 18 kényelmes, ún. középen elhelyezett lábtámasz-helyzetet kínál. Ez a klasszikus, a hengerek mögé helyezett pozíció amellett, hogy a BMW jellegzetessége, egyben igen kényelmes és aktív testhelyzetet tesz lehetővé az optimális motorozhatóság érdekében.

Három menetprogram, ASC és MSR alapfelszereltségként a motorozás még nagyobb élménye és a biztonság érdekében. Hátramenet-segéd és emelkedőasszisztens gyári opcióként.

bmw r18 2020 1Az új R 18 a szegmensben szokatlan módon háromféle széria menetprogramot („Rain”, „Roll” és „Rock”) kínál, lehetővé téve a motoros számára az egyedi beállítást. Az alapfelszereltség tartalmazza továbbá kipörgésgátlót (kikapcsolható ASC), ami még tovább fokozza a motorozás biztonságát. Az új R 18 alapfelszereltségként motornyomaték-határolót (MSR) is tartalmaz. A számos opció között pedig megtalálható a manőverezést megkönnyítő hátramenet-segéd, valamint az emelkedőn való elindulást segítő emelkedőasszisztens funkció is.

Az új R 18: az ikonikus stílus újjászületése, merev vázra emlékeztető látvánnyal, modern technológiával és hamisítatlan anyagválasztékkal.

Az R 18 mesterien ülteti át az elmúlt idők ikonikus stílusát a mába, számos részletében megőrizve azt a letisztult formavilágot, amelyet leginkább a BMW R 5-höz hasonló klasszikusok ihlettek. Nem véletlen, hogy a funkcionális és stílusos elemek, mint a dupla bölcsős váz, a csepp alakú tank, a nyitottan futó kardántengely és a fehér csíkozás (gyári opció) az 1936-os legendás boxert idézik. Az R 18 klasszikus elemei szintén fémből készülnek – egy hamisítatlan klasszikushoz méltóan. A futómű szintén a legendás R 5-re emlékeztet. A kétágú lengővillával és a cantilever központi hátsó rugóstaggal kiegészülve az R 5 merev vázas koncepciója látványában tökéletesen jelenik meg a modern korban is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük