MotorokMotorozás

Az internetes ételrendelés kora – Ari motoros futár sztorija

Az internetes ételrendelés koraAz ember lustul. Már nem a környéken lévő éttermek szórólapjáról rendelünk, hanem app-on át. Rákényszerítjük az éttermeket, hogy csatlakozzon a multihoz vagy éhen hal.

Árat kell emelni, mert ez a szolgáltatás sokba kerül. És mi lenne ez a szolgáltatás? Felkerülnek egy listára, ahol 1000-nél is több étterem van. Az első 15-ből választ a nép, mert éhes. W. konyhája pedig hiába finom és olcsó, ő a lista alján van.

A szolgáltatás másik része, hogy ők küldik a „futárt” is. Jó esetben Gyuszi lesz az, aki régi Pizza F-es. Tudja hol laksz, már járt is a házban párszor és tuti meleg lesz a pizzád, ha ő megy érte.

Rossz esetben a fodrász Julcsi megy rollerrel vagy a villanyszerelő Pisti, aki a kocsival áll majd a dugóban. Ehhez a melóhoz már nem kell más, csak egy vállalkozói, robogó (autó, motor, bringa, roller vagy akár BKV bérlet!!!), egy teló az app-pal, gps-sel és ennyi.

Azt mondta az egyik nekem, hogy semmivel nem jobb az a futár nála, aki ismeri a várost, és aki letolt már pár telet is. Fél éve futár, a centerben dolgozik (nálam még mindig belvár), de nem tudja, hol van a Dembinszky utca. Nem is akarja megtanulni, mert puttyog kettőt a telefonon (megkapja a címet és rányom a gps-re) és követi a pöttyöt… Ha esik, leadja a SHIFT-et (műszakot).

MI VAN???

Mivé lett ez a hivatás, a kemény férfi meló? Dacoltál az időjárással éveken át rendületlenül, míg elismerést szereztél e kicsiny közösségben…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az ilyen nem köszön a kollégának, másik motorosnak, mert ő nem az. Nem motoros és pláne nem futár. Egy hétköznapi ember, aki megélni akar.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Bátai Aranka

Motoros futár és motorszerelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük