EseményekMotoros találkozó

Az első Honda Rebel 500 Hungary csoporttalálkozó Pusztavacson

Honda Rebel 500 csoporttalálkozó PusztavacsonA Honda – sokunk örömére – 2017-ben piacra dobta Európában is a CMX500 Rebel névre hallgató motorját. Az alapvetően pozitív nemzetközi és hazai kritikák ellenére sem fogadta kitörő öröm az új jármű megjelenését.

Pedig az A2 kategória egy hiánypótló darabjáról beszélhetünk, legalábbis ami a megjelenését illeti.

Sokszor hivatkoztam már rá, hogy az első cikkek gyakran beskatulyázták egyfajta rakparti hipszter-motor kategóriába, miközben paraméterei miatt elég sokoldalúan használható járgányról beszélünk. Nem állítom, hogy tökéletes lenne mindenféle terepviszonyhoz vagy vezetési stílushoz, de egy olyan öszvért sikerült összehoznia a gyártónak, ami igazán használhatóvá és szerethetővé teszi sokak számára.

Talán ez az elmúlt pár év kellett hozzá, hogy a különböző motoros fórumokon immár nem csak a tesztelések alkalmával íródott cikkek, hanem valós, hétköznapi emberek által leírt pozitív tapasztalatok is meggyőzzék a kétkedőket: ez a motor jó választás lehet krúzolásra, kanyargásra, túrázásra egyaránt.

Honda Rebel 500 csoporttalálkozó Pusztavacson

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motor növekvő népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyre gyakrabban botlunk bele a típusba hazánk útjain. Ennek kapcsán több CMX500 tulajdonosban is megfogalmazódott az igény a tavalyi év során, hogy talán érdemes lenne egy Rebel 500 csoportot is létrehozni.

Otthonra is kéne egy: Honda CMX 500 Rebel Special Edition 2020 teszt VIDEÓVAL!

A közösség elsődleges célja az volt, hogy saját tapasztalatainkat megosszuk egymással, megismerjük az innen-onnan beszerzett vagy egyedileg gyártatott kiegészítőket, de örömmel válaszolunk a még bizonytalan, leendő vásárlók kérdéseire is.

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük