HírekMotorokMotorozás

Az adrenalin és más okok, amiért a csajok szeretnek motorozni

Közösségi élet

Az azonos fajú madarak összetartanak, ahogy a motorosok is. Ha még nem szereztél pár barátot a motoros kalandok során, akkor ideje finomítani a szociális képességeiden.

Ez azt jelenti, hogy nincs is jobb hely arra, hogy barátságokat köss különböző hátterű emberekkel, mint a motorozás.

Az olyan kifejezések használata, mint a „testvériség” vagy „lánybanda”, gyakori trend a motorosok különböző csoportjai között, és ez segíti a kapcsolat kialakítását a motorosok között.

Ezenkívül mindig is különleges kötelék volt a motortulajdonosok és e csodálatos kétkerekűek gyártói között. Ahogy egyre többen akarnak motort maguknk, a kötelék minden pillanatban erősebbé válik.

Országtól vagy várostól függően mindenféle motoros üdvözölni fog téged, amikor motoros kalandod során elhaladsz mellettük. Általában a motorozás örök barátságot vált ki a motorosok között, függetlenül attól, hogy hol vannak.

Például előfordulhat, hogy elmész valahova a motoroddal, és meg fogsz lepődni, amikor az emberek akarnak egy-két szót váltani veled.
Ha társasági ember vagy, akkor azon kapod magad, hogy olyan emberek mellett ülsz és olyan emberekkel sztorizgatsz, akikkel egyébként soha nem kommunikálnál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorozás többnyire minden zárt ajtót kinyit, és ráébredhetsz, hogy a társadalmi-gazdasági, vallási, népcsoportba tartozó köreiden kívül lévő emberekkel lépsz kapcsolatba.

Stresszkezelés

Láttál már motort állni egy pszichiáter rendelője előtt? Biztosak vagyunk benne, hogy a válasz nem, mert a motorozás levezet minden feszültséget és stresszt, olyan mintha újraindította volna a rendszert. A motorozás nyugalmat és megkönnyebbülést hoz az agy és a test számára, amit egyébként csak meditációval érhetnél el.

Sok motoros a terapeutájaként is emlegeti a motorját, mivel a motorok energiával és felfrissüléssel töltenek fel minden kaland után. Ez egy terápia, egy életforma, amely megerősíti szerelmet két, együtt motorozó ember között. Lehetővé teszi, hogy meglegyen a saját tered, miközben időd lesz arra, hogy elfelejts mindent, ami zavar.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük