HírekMotorokMotorozás

Augusztusban országos véradó program

mol-motoros-family-veradasAugusztusban, az év „legvérszegényebb” hónapjában a MOL Motoros Family és a Ments Életet Alapítvány egy egész hónapos, országos Véradás kampánnyal várja az önkéntes véradókat.

Az előző évekhez képest idén romlottak a motoros baleseti statisztikák, és ilyen szempontból a nyári hónapok, így az augusztus is különösen kritikus időszaknak számít.

A daganatos betegségek kezelése mellett a megszaporodó közúti balesetek sérültjeinek ellátásához van szükség a legtöbb vérre.

4 millió lehetséges donorból viszont csak 250 ezerre tehető a véradók száma.

A MOL Motoros Family az augusztus 16-i, budapesti központi rendezvénye mellett, egész hónapban 3 fővárosi és további 20 vidéki helyszínen folyamatosan fogadja majd a jelentkezőket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A „Motoros Family” jeligére leadott vér mennyiségét a hónap végén összesítik, és kiderül, hogy hány ember életét mentheti meg a motoros összefogás.

Amellett, hogy egy véradó akár három másik emberen is segíthet, a véradás egyúttal egy alapos szűrővizsgálat minden résztvevő számára, hiszen a vércsoport meghatározása mellett a levett véren HIV-, Hepatitisz-B-, Hepatitsz-C és szifilisz tesztet is végeznek.

Bővebb információk az augusztus 1-től 31-ig tartó Véradás kampányról és annak helyszíneiről: www.motorosfamily.hu, MOL Motoros Family véradó hónap facebook oldalon.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük