Hírek

Árverésen a világbajnok kesztyűje

potzner feri kesztyujePotzner Ferenc minden idők egyik legeredményesebb magyar motoros kaszkadőre volt.

A népszerű stuntrider a technikás, legnehezebben kivitelezhető lassú mutatványokra specializálta magát, ezeket a zsűri és a szakértő közönség számtalan dobogós hellyel díjazta. Pályafutása csúcsán 2005-ben motoros freestyle világbajnok lett. Mindössze két évvel később, 2007-ben, életének 33. évében sajnos tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Most te is segíthetsz a bajnok családjának, hiszen Potzner Ferenc 2005-ös freestyle világbajnok kesztyűje árverésre kerül. Az eladásából származó pénz pedig a legjobb helyre: a családjához. A licit győztesét a kunmadarasi dragbike és streetfighter versenyek szervezője meghívja az Cepsa Dragbike Kupa és a Stuntriding Országos Bajnokság díjátadó gálájára, ahol a kesztyűt Feri feleségétől ünnepélyes keretek között veheti majd át.

A kesztyű kikáltási ára 10.000 Ft, itt tudsz rá licitálni.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük