CsajokHírekMotoros divat

Ara a motoron – divat lett a motoros esküvő?

1003 just married3Motoron ülve nem mindegy, hogy például milyen az esküvői ruha fazonja, és az sem, hogy ki vezeti a motort.

Mire egy férfi eljut arra az elhatározásra, hogy hátralevő életét összeköti szerelmével, párjának már konkrét elképzelései vannak a nagy nap részleteiről. Sok nő már kislánykorában „megálmodja”, elképzeli, milyen lesz a ruhája, a dekoráció, és kiket hív majd meg. Persze a valóság nem teljesen olyan, mint az álom. Végül azért a vőlegénynek is lesz némi beleszólása a szervezésbe, még ha az ügyintézésből meg is próbál kimaradni majd.

Egy kétes értékű bulvármagazin női rovata azt írja, hogy a „back to the basics”, vagyis az alapokhoz való visszanyúlás az esküvőszervezésben is nagy divat lett. Aki igazán trendi, már nem ejtőernyővel ugorva mondja ki a boldogító igent, hanem a klasszikus templomi verziónál marad. A rendezvényszervezőknek viszont az az érdekük, hogy ez a nap minél emlékezetesebb és minél költségesebb legyen az ifjú párnak. Külföldön például egyre több cég foglalkozik motoros esküvők lebonyolításával.

Ha elfogadjuk azt a tételt, hogy a motorozás egyre nagyobb divat, és viszonylag kis réteg az, akinek életforma, elfogadhatjuk azt is, hogy egy motoros esküvő a hétköznapi polgároknak egyenértékű azzal, mintha a tenger fenekén esküdnének örök hűséget egymásnak. Márpedig ha valakinek a környezetében nincsenek motorosok, valóban nagy munka lehet megszervezni azt, hogy a násznép motorokon kövesse az ifjú párt a templomig.

Persze ezeket a cégeket legtöbbször motorosok (feltételezem, hogy nagyobb számban nők) alapítják. Mivel tisztában vannak a dolog előnyeivel és hátrányaival, azért a hasonszőrű motoros párokra is gondolnak. Motoron ülve ugyanis nem mindegy például, hogy milyen az esküvői ruha, és az is befolyásolja a fazont, ha a menyasszony saját (esetleg nászajándékba kapott) motorjával érkezik a nagy alkalomra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Átböngészve a linkeket, meglátjátok, hogy külföldön ez tényleg hatalmas üzlet, és ahogy sok más is, előbb-utóbb nálunk is lesz rá kereslet, ha így haladunk. Arról nem beszélve, hogy ha valaki jövőre tervezi a nagy napot, találhat néhány jó ötletet is. Szóval, hajrá csajok!

1003 just married3 NWC 2427 WS8660 bike married Motoros esküvő

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük