fbpx

Angelina Jolie-t utánozza a kolumbiai modell

andrea valdiri angelina jolie tattooAndrea Valdiri kolumbiai modell, régóta tisztában van vele, hogy hasonlít a sokak által bálványozott Angelina Jolie amerikai színésznőre. Halloween alkalmából, lemosható tetoválást készíttetett magának. Felismered, melyik filmben volt látható Jolie hátán?

Ha nem tudod, szabad a gazda: a Wanted című filmben, 2008-ban. Andrea Valdiri előszeretettel teszi fel másfél millió követővel rendelkező Instagram-oldalára a Jolie-ra hajazó fotó-kreációit.

Természetesen, az Insta-ra került fel az a fotó is, melyen ugyanolyan pózban állt a kamerák elé, mint az amerikai színésznő anno – a férfi követők legnagyobb örömére.

A Wanted című filmben egyébként, Angelina Jolie-ra szabták kifejezetten a női főszerepet: Fox a Szövetség egyik bérgyilkosa, aki dögös és mindent tud.

A film arról szól, hogy Wesley Gibson bérgyilkos apja halála után, esélyt kap rá, hogy megbosszulja azt. Az apja egy titkos Szövetség tagja volt, akik a világ egyensúlya felett őrködnek.

Wesley találkozik a szexi bérgyilkos csajjal, Fox-al, aki megtanítja a ‘szakma’ minden csínjára-bínjára. Persze, láthatjuk a moziban Fox egész hátas tetoválását, amit Andrea Valdiri leutánzott, hacsak egy röpke időre is.

Forrás: Andrea Valdiri instagram, port.hu
Fotó: Andrea Valdiri instagram

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x