CsajokKiemeltMotoros csajok

André Zsuzsánna: Megálljatok, nem fogtok ti engem sokáig ugratni!

Viragos sisak

Amióta az eszemet tudom erős vonzalommal voltam a motorok iránt. Már tinikorom óta rendszeres eljártam a környékbeli motoros találkozókra, többnyire busszal.

Jobb esetben utasként, egy-egy barát derekába kapaszkodva érkezhettem a helyszínre. 2010 augusztusában a várostól 17 km-re levő faluban szervezett találkozóra a barátnőm és én szintén busszal mentünk. Sötétedésre érkeztünk a település központjában levő buszmegállóba, ahonnan még kb. 2,5 km a strand, a találkozó helyszíne.

Mivel a busznak csak egy óra múlva kellett visszaindulnia a városba, addig a megállóban várakozik, megkérdeztem a vezetőt, hogy elvinne-e bennünket a strandig. A sofőr ránk mosolygott, és intette, hogy üljünk vissza. Elindultunk, majd pár perc múlva leparkolt az 50 személyes busszal a bejárat elé, nyílt az ajtó és leszálltunk ketten a barátnőmmel. Hatalmas taps és üdvrivalgás fogadott.

Természetesen az egész hétvége alatt ezzel ugrattak bennünket, hogy más csak egy egyszerű motorral érkezik, de mi magasra tettük a mércét. Meg azt is mondták, hogy eltévedtünk, ha a buszos találkozóra indultunk. Megálljatok, mondtam – nem fogtok ti engem sokáig ugratni!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Akkor ott megfogadtam, hogy két év múlva a találkozóra a saját motorommal megyek.

Egyelőre csak a fogadalommal voltam, még sem felszerelés, sem jogosítvány, sem konkrét lehetőség nem volt kilátásban a motorvásárra. Egy hónap múlva az egyik kedves ismerősöm elvitt egy körre, és nálam hagyta az egyik sisakját. Azóta már az enyém ez a sisak. Majd 2011-ben beiratkoztam, és megszereztem a hajtásit.

A 2011 augusztusi motoros találkozón már komoly felszerelésem és hajtásim volt, csak a motor hiányzott. Ekkor már beleszerettem a Hondába. Ugyanaz év decemberében pedig itt a városban bukkantam rá egy bordó Honda VT 500-ra, eladásra szánták ugyan, de nem volt meghirdetve, egy barátom szólt nekem róla. 2012 januárjában pedig megköttetett az üzlet. És így kezdődött…

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük