CsajokKiemeltMotoros csajok

Andrási Mona: a motorozásnak köszönhetően barátokra tettem szert

Andrási Mona Motoros csaj

Úgy néz ki, hogy mostanra ment el az eszem. Régen csak robogóm volt, nem is álmodtam róla, hogy egyszer lesz nagyobb is. De jött egy pasi, és elvitt egy Aprillia Pegasoval. Onnantól kezdve tudtam, hogy nekem kell a nagymotor.

Sziasztok! Andrasi Móninak hívnak, 43 éves vagyok. Kecskeméten élek és az autó iparban dolgozom. 2020 novemberében megszereztem az A2-es jogsit, jelenleg folyamatban van az A.

Most felvetődik a kérdés, hogy miért nem fordítva?! Mert úgy voltam ezzel, hogy kell egy kis tapasztalat mielőtt nagyobb motorra ülnék.

A motorozásnak köszönhetően megismertem lányokat, barátokra tettem szert, akik támogattak és segítettek. Van még hová fejlődni, de igyekezni fogok. Jelenleg sok tréningre jelentkeztem, mert a sok csavargáshoz kell a tapasztalat. Remélem még sok embert meg fogok ismerni!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy miért van ilyen motorom?

Vizsgázni egy Kawasaki Er6n-en tanultam/tanulok. Nagyon tetszik, a formálja mondjuk eléggé nehéz nekem. Próbáltam olyan naked bike-ot keresni, amelyik valamennyire hasonlít rá, de nem nagyon szerettem volna használt motort venni, mert eddig minden ilyen dologgal ráfáztam. Így kinéztem a szerelmem, egy Yamaha Mt-07-et.

Andrási Mona Motoros csaj

Nagyon meg vagyok vele elégedve, és próbálom minden szabadidőmet vele tölteni. Hogy merre járok, azt néha én sem tudom. Van, hogy csak a nagyvilágba elindulok és valahol majd kikötők. Imádok menni és túrázni is, úgyhogy ez nem új dolog nekem csak annyiban, hogy most már motorral megyek.

Sikerült egy olyan Embert megismernem, aki belevitt a motoros életbe valamilyen szinten. Nagyon sokat köszönhetek neki és köszönök is! Remelem még nagyon sokat fogunk együtt motorozni és több embert is megismerhetek majd általa. Élmények folyamatosan vannak és lesznek is.

Olvass még több cikket motoros csajokról!

Nagyon jó, hogy ennyit tudunk menni és valamilyen szinten összhangban is vagyunk. Szerintem ez sokat számít, ha két ember, vagy több elindul valamerre.

Andrási Mona Motoros csaj

Idén is már sok túra be van tervezve és le is van foglalva a szállás. Nagyon nagy élmények lesznek ebben az évben is.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük