fbpx

Ancsy: Az a terv, hogy hamarosan újra motorozunk

Kissné Kerék Anikó Ancsy motoros anyuka2007-ben még tudtam motorozni, de aztán kiderült, terhes vagyok első gyermekünkkel. Fájó szívvel tettem félre a motorozást persze, de annál nagyobb örömmel vártam az érkező „trónörököst”.

A 2012-es nagy motoros csajos baby boom után úgy határoztam, felkeresem azokat a motoros nőket, akik akkor még kismamák voltak. 9 év telt el azóta, úgyhogy kíváncsi voltam, hogy változtatta meg az anyaság a motorozási szokásaikat.

Motoros életem és létezésem 2006-ban kezdődött. Akkor tettem le a jogosítványt is egyből nagy motorra. Előéletem még robogóval sem volt, de szerencsémre minden vizsga elsőre sikerült. Ugyanebben az évben mentem férjhez is, így kicsit sűrű volt az akkori szezon.

2007-ben még tudtam motorozni, de aztán kiderült, terhes vagyok első gyermekünkkel. Fájó szívvel tettem félre a motorozást persze, de annál nagyobb örömmel vártam az érkező „trónörököst”. Azért a hungaroringi pályanapokon párom néha megengedte, hogy ott a paddockban pocakosan is gurulhattam jobbra-balra egy keveset, hadd szokja a pici is az érzést, a hangokat.

Emlékszem, nagy pocakkal még gumitesztet csináltunk az egyik (ha nem a legnagyobb) magyar motoros újsággal. Nagy élmények voltak ezek akkoriban.

Kissné Kerék Anikó Ancsy motoros anyuka

Terhesség alatt sem volt unatkozós motor mentes lét, mivel férjem hosszú évek óta motorgumikkal foglalkozik. A mindennapjainkat teljesen átszövi a motoros téma szerencsére, illetve amíg én terhes voltam, férjem addig is versenyzett és természetesen mentem vele mindenhova.

 

Nincs még vége, lapozz!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x