HírekKultúraMotoros film

Amikor egy csaj belecsöppen a motorosok világába: Girl Meets Bike

Girl Meets Bike motoros filmA Girl Meets Bike egy motorkerékpárosok által készített film, amelyet a holland MOTO73 Magazine beválasztott „A 3 legfontosabb motorkerékpáros-film 1980-2014 között” listájába.

A Girl Meets Bike egy fiatal középiskolai tanár, Kat története, aki esküvői ruhapénzéből vásárolja meg az első motorkerékpárját. Kat elmenekül az irányító vőlegényétől és makacsul elkezdi keresni a szabadságát. Ez persze féltékenységet, versenyszellemet és hosszú ideje eltemetett érzelmeket vált ki újdonsült motoros barátaiból.

Kat története egy olyan kezdő motorosról szól, akinek meg kell tanulnia értelmezni az állandóan felé áramló tanácsadásokat: el kell tudnia dönteni, hogy ezek szintén a kontroll szavai, vagy valódi tudásból származnak, amelyek nélkül megölheti magát?

A lány találkozik a motorkerékpárral

A Girl Meets Bike valódi embereket, helyeket és motorkerékpárokat mutat be a minneapolis-i motorosok köréből. Ruth Menard (Kat) a rendező Eric Tretbar Moto Guzzi 1000 S-en motorozik a filmben. Melissa Pizarro (Ty) egy gyönyörű Triumph Tiger-t hajt Kris Konig jóvoltából.

Keresgélj a többi motoros film között!

A régóta flattrack versenyeken induló Dave Engler (Becker) Kris Konig gyönyörű, különleges Norton Commando-ján motorozik; és Ralf Schirg (Martin) a Cory Huseby által épített Triumph nyergében jelenik meg a filmben.


Akár kezdő akár régi motoros vagy, ez a motoros szerelmi történet – mert szerelemnek lennie kell – megmutatja, hogy minden motorozás egy kaland, ami alatt felvetődik a kérdés, hogy kik is vagyunk és mit is akarunk valójában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Girl Meets Bike már elérhető a Vimeo on Demand oldalon extra olasz és japán felirattal a DVD-n lévő spanyol, kínai, francia, német, lengyel és angol feliratok mellett. Ha a filmet megvásárolod a Vimeón, megnézheted a törölt jeleneteket és a bónusz extrákat is.

Forrás: youmotorcycle

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük