CsajokHírekMotoros divat

Ami nélkül simán lehet élni: motorra szerelhető pohártartó

KruserKaddy motorkerékpára szerelhető pohártartó

Amikor 2015-ben Floridában motoroztam, az első, amit észrevettem, hogy szinte minden motorkerékpáron van pohártaró felszerelve. Így a sofőr a lámpánál megállva azonnal kortyolhat egyet a nagy melegben.

Talán nálunk nincs olyan nagy meleg, hogy igény mutatkozzon egy pohár- illetve üvegtartó felszerelésére. Valamint nekem biztonságosabbnak tűnik, hogy megálljak inni az út szélén vagy egy benzinkútnál. Ráadásul a bukócsőre vagy a kormányra szerelt pohártatróban az ital hamar fel is melegszik… szóval egyelőre nem vagyok meggyőzve a cucc hasznosságáról.

Pedig ott, az USA-ban külön piaca van ennek. Sőt, az egyik találkozón én is kaptam egy logózott, neoprén pohárhűtőt emlékbe a helyi motoros csajoktól, amit azóta sem használtam semmire. (Már a cumisüveg-hűtő poilifoam szütyőt sem tudtam értelmezni korábban.)

De Amerikában külön iparág épül erre, és a legkülönbözőbb formájú és anyagú pohártartókat lehet találni a különböző motortípusokra és -márkákra.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Itt van például a Kruzer Kaddy pohártartója. Azt írják, ha könnyen hozzá kell férned az italodhoz motorozás közben, csakik a Kruzer Kaddy pohártartóját válaszd.

KruserKaddy motorkerékpára szerelhető pohártartó

“A Kruzer Kaddy az eredeti motorkerékpár pohártartó, amit 20 évvel ezelőtt két motoros talált ki, akik belefáradtak abba, hogy egy gyors tankolás utáni megállás után kidobják a félig elfogyasztott italokat” – mondta Patrick Dowd a Kruzer Kaddy-tól – “így a két motoros hónapokig próbált egy olyan italtartót vásárolni, amelyet a motorkerékpárjukra rögzíthetnek. Az a néhány tároló, amit találtak, vagy gyenge volt, vagy nagyon csúnya volt… így jött létre a KRUZER KADDY!”

Minden egyes Kruzer Kaddy pohártartó több habszivacs béléssel rendelkezik, hogy akár egy 20 unciás palackot is befogadjon. A bilincsrögzítők könnyen rögzíthetők bármely 7/8 hüvelykes, 1 hüvelykes vagy 1 1/4 hüvelykes csőre. A klasszikusan egyszerű Clamp Mount Holder négyféle stílust kínál: Króm, rozsdamentes acél, klasszikus fekete és egy elegáns, bőrbe burkolt pohártartó. Ezek a pohártartók 3 hüvelyk szélesek és 4 hüvelyk magasak, és könnyen levehetők.

KruserKaddy motorkerékpára szerelhető pohártartó

De ha más stílusban gondolkodsz, akkor a Kruzer Kaddy-nél találsz koponya formájú pohártartót is. Ezek a gumitartóval ellátott krómozott rugós kapcsokkal felszerelt Skull pohártartók a legtöbb Yeti poharat és legfeljebb 20 unciás palackot tartják.

Látogasson el a WPS kereskedő keresőjébe, és szerezzen be egy Kruzer Kaddy-t a következő nagy kalandjához! A HardDrive-ról további információkért látogasson el a weboldalra, vagy keressen egy HardDrive-kereskedőt.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük