HírekKultúraMotoros film

Amerika Kapitány továbbra is márkahű maradt

capitan america 2016 01A legújabb Amerika Kapitány moziban a Harley-Davidson és a Marvel rászabadította az utcákra a Dark Custom stílust és a lóerőket.

A nézők a szalonok után a Polgárháború alcímmel a mozikba került folytatásban bevetés közben is találkozhatnak a Street 750 és a Sportster Iron 883 modellekkel.

A patinás amerikai márka már régóta az Amerika Kapitány filmek támogatója, és együttműködője. A szabadságért folyó küzdelemről szóló történet legújabb részében a Tél Katonája egy Harley-Davidsonon, pontosabban egy, a film igényei szerint átalakított Street 750 nyergében teszi dolgát, míg a Fekete Özvegy egy Sportster Iron 883-al száguldozik.

A Harley nagyon büszke arra, hogy a Marvel-el folytatódik az eddig is sikeres kooperáció azzal, hogy két merész és lázadó modellje – a Street 750 és a teljesen új Sporster Iron 883 – szerepelhet az új részben.” mondta Dino Bernacchi, a Harley-Davidson marketing igazgatója.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük