CsajokMotoros csajok

Tamy: Szeretem a száguldást, ott szabadnak érezhetem magam

tamy 01Mondhatom azt az egész történet már nagyon rég kezdődött, 11 éve. Akkoriban volt egy srác, akiért nagyon oda voltam. A körülmények kedveztek számomra, és járni kezdtünk.

Ö Off-Road versenyekre járt és jár a mai napig is. Volt, hogy elvit magával és együtt lehettem vele. Nagyon megtetszett az egész, a sárdagonyáktól kezdve az egész mindenségig.

Mint ahogy ez lenni is szokott általában, szakítottunk. Akkor elhatároztam, hogy valamilyen formában folytatni fogom. Lehet, furán hangzik a dolog, de még mindig szeretem. Pedig azóta férjhez mentem, van két lányom is, mégis öt szeretem. A házasságom nem szerelemből jött, inkább csak kerestem valakit, aki pótolhatná számomra az nagy ö hiányát.

A sors fintora, hogy oly sok év után ismét egymásra találtunk, vagy inkább találhattunk volna. A házasságomban nem vagyok boldog, vele talán az lehetnék, de a körülmények sajna e lehetőséget kizárják.

Szeretem a terepjárókat, a Quad-okat, és a motorokat. Szeretem a száguldást, ott szabadnak érezhetem magam. Kissé nevetségesnek hangozhat, de a férjem vett egy motort. Állítólag az én kedvemért, mert szeretem, és nekem akart örömet szerezni. A poén csak az, hogy vagyok vagy 50 kg és egy Suzuki 1500 Intruder-t vett. Hatalmas és gyönyörű szép motor.

Tamy profilja

Saját motorom még nem volt, az öcsém motorját szoktam gyötörni, és a barátokét. Már alig várom, hogy jó idő legyen, hogy végre mehessek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hát röviden ennyi lenne. Köszönöm, hogy végig olvastátok.

További szép napot.

Sziasztok. Tamy

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük