fbpx

Add be időben a licenckérelmet!

Az Egyesület választás terén a BR Organisation Kft.-t is választhatod.

Érdemes elgondolkozni rajta, főleg ha tervezed, hogy az év közbeni pályanapokon részt veszel több alkalommal (Hírek 2009.01.07.):

„Közkívánatra: BRO Fun Kártya 2009
Az elmúlt év sikere után ismét kibocsátunk a Motoros Napokon kedvezményeket biztosító BRO Fun Kártyát. Ez évben a kártya azok számára hozzáférhető, akik a BR Organisation Kft.-nél váltanak versenyzői licencet. A BRO Fun Racing kártya tulajdonosai 2009-ben a Motoros Napok alkalmával, valamint az év elejei két tesztnapon a részvételi díjból 25% kedvezményt kapnak.

 

A regisztráció díja MAMS „N” licenc esetében 38000 Ft, MAMS „C” licenc esetén 30000 Ft. Ez az összeg magába foglalja a licenc, a hozzá tartozó versenyzői balesetbiztosítás, valamint a regisztrálás költségeit.

A BRO Fun Kártya igénylésének végső határideje: 2009. március 15. (a Budapest Motorkiállítás zárása)”.

Lehet, hogy hirtelen soknak tűnik ez az információ és teendőhalmaz, de hamar bele lehet jönni. A fórumon, a Csajok a pályán topicban bátran kérdezhetsz.

Az év közbeni licencváltásra is van lehetőség mindenkinek, aki esetleg év közben kap kedvet – látva a többi Hölgyet a rajtrácson – a kupán való részvételre, de arra kérnénk a leendő és már lélekben felkészült, elszánt résztvevőket, hogy időben intézzék a papírügyeket.seszty dunlop 01

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x