HírekMotorbemutatóMotorok

A Show legjobb motorja: MV Agusta Superveloce AGO

MV Agusta Superveloce AGO

Az idei EICMA-n az MV Agusta Superveloce AGO nyerte el a “kiállítás legjobb motorja” címet. Az MV Agusta család legújabb tagja egy példátlan műalkotás, amely szó szerint lázba hozta a show közönségét.

A Motociclismo magazin által szervezett és a Garmin által támogatott versenyen a Superveloce Ago már a 2021-es vásár megnyitójától kezdve előnyre tett szert, és az egész héten keresztül szilárdan tartotta előnyét: a Schiranna új háromhengerese a 12.567 résztvevő által leadott szavazatok 47,2%-át gyűjtötte be.

A második helyen az Aprilia Tuareg végzett 19%-kal, míg a Moto Morini X-Cape 7,9%-kal a harmadik helyet szerezte meg.

A díj átadására az EICMA utolsó napján került sor a Motociclismo standjánál.

A múlt hónapban a misanói versenypályán történt első megjelenése óta a Superveloce Ago a motorkerékpár-rajongók kívánságlistáján világszerte előkelő helyet foglal el. A bergamói bajnoknak, Giacomo Agostininek dedikált modell kézzel készült 311 darabos szériában, ami megegyezik Agostini pályafutásának győzelmeinek számával, míg az első tizenöt darabot a világbajnoki címeinek szentelték.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Superveloce, ami még csak most jelent meg, de már nem is kapható

Mindegyik modell egy-egy szénszálas plakettel van ellátva, amely az egyes címek pontos évét örökíti meg. Minden egyes motorkerékpárt személyesen Agostini ír alá, ami keresett és tekintélyes gyűjtői darabbá teszi. A burkolatok számos része szénszálas, míg az Öhlins felfüggesztések teljes mértékben állíthatóak.

A Superveloce felszereltsége egészen egyedi, és egy elképesztő Arrow aszimmetrikus kipufogórendszert tartalmaz, két kipufogócsővel a gép bal és jobb oldalán. A burkolat ezüst-szürke színezése a márka versenyzői örökségének szól, és a Rosso Ago nevű élénk metálpiros színnel egészül ki a lenyűgöző festés érdekében.

Timur Sardarov, Az MV Agusta vezérigazgatója így nyilatkozott:

“A show legjobb motorja egy újabb nagyszerű díj számunkra, és egy újabb elismerése annak a sok energiának és erőforrásnak, amit az MV Agusta folyamatosan az új termékek fejlesztésébe fektet. A hatodik alkalommal elnyert díj mindannyiunk számára nagy elégedettséget jelent. Szeretném ezt az MV Agusta összes alkalmazottjának ajánlani, akik hihetetlen szenvedéllyel végzik mindennapi munkájukat.”

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük