Hírek

A Rod and Custom az év magazinja

1165November 13-án kiosztották a 2008-as Az Év magazinja – MAGMA hivatalos magazin design verseny díjait. A Rod and Custom magazin, autós-motoros kategóriában az év magazinja lett!

A zsűri idén is kiválasztotta a Professional Publishing Hungary (PPH) első magazindizájn-versenyének, a Magmának a legjobbjait. A 154 nevezésből 36 került a rövidlistára, közülük tíz kapott díjat. “Az elbírálás során kategóriáktól függetlenül két szempontot vettünk figyelembe. Az egyik a kreativitásé volt, amelyben a tervező tobzódhatott, vizualitása uralkodhatott a funkcionalitás felett, míg a másik a professzionális alkalmazkodásé volt, amelyben azt néztük, hogy a kötelező kompromisszumok mentén milyen vizuális eredményt mutat fel” – magyarázta a zsűrizést az öttagú testület elnöke, Pálfi György, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem docense.

Mint ismert, a három főkategóriában több alkategória volt, egy lapot pedig több helyre lehetett nevezni. Így az ötven kiadó 83 kiadványa 154 pályázatot jelentett. A zsűri ezek közül végül kiadványok kategóriában 20 magazint juttatott legjobbak közé a Magmán, akik csütörtök este a budapesti Művész kávéházban vehették át oklevelüket. A legjobbak között divat- és stílusmagazinok, sport- és életmódlap, kulturális lap és márkamagazin is szerepel.

Autó-motor kategóriában nyolc nevezés érkezett, de a döntőbe már csak a Rod and Custom magazin jutott be. Ezért ebben a kategóriában csak első helyezettet hirdettek. Gratulálunk a magazin szerkesztőinek!05randcustom

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük