HírekCsajokMotoros csajok

A motoros csajok a rúdon is megállják a helyüket

csajok a rudon 3Hogy a motoros csajok mennyire nem férfiasak, azt jól példázza az is, hogy sokan közülük a motorozás mellett valami igazán nőies hobbit is csinálnak. Az egyik ilyen lehet például a rúdtánc.

Ez az önmagában is különleges sport sokakban pejoratív értelemmel bír. A legtöbb ember még mindig az erotikus műsorok oszloptáncoltató hölgyeinek kétes erkölcsére asszociál, ha meghallja. Pedig a rúdtánc mára egy komoly sportággá nőtte ki magát.

Mivel a gyakorlatokat saját testsúllyal végzik a sport szerelmesei, igen dinamikus és hasznos izmokra tesznek szert, amik egyúttal nagyon szép, formás alakot is feltételeznek. Valljuk be, jó nézni őket.

Ha csak arra gondolok, hogy a rúdmászás milyen komoly feladat volt az általános iskolai tornaórán, és hogy életemben mindössze egyszer sikerült felmásznom a tetejére (a többi csak valami vergődés-féle volt a rúd aljánál), csodálattal nézem azokat, akik nemcsak megtartják a saját súlyukat egy ránézésre is csúszósnak látszó krómozott rúdon, de még mindenféle trükköket is bemutatnak.

Ennél már csak az a vagányabb, ha mindezt motoros csajok csinálják. Az meg, hogy egy férfi is keveredett közéjük, csak azt bizonyítja, hogy ez valóban egy nagyon kemény sport. Hogy mellette szexi is, az csak hab a tortán.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Birge összevágott egy rövid videót, amin a motoros csajok, Virgi, Ency, Duracell, Vivi, birge, és az egyetlen férfi, Zsolt mutatják be trükkjeiket a rúdon. Nézzétek és csodáljátok!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

birge

Még a főiskolai évei alatt talált rá az oldalunkra, és akkor szerezte meg motoros jogosítványát is. Azóta több ezer kilométert tett már a motorja nyergében, ami jelenleg egy Suzuki DRZ400. Birge szövegelni is jól tud, amit jól bizonyít saját vállalkozása, a Webszovegek.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük