HírekKultúraMotoros film

A motoros banda visszatér

soa s3 9A Sons of Anarchy új évaddal tért vissza tegnap este az amerikaiak nappalijába.

A tengerentúlon megjelenő The Hype Machine magazin oldalakat szentelt az új, 3. évadnak. Jó pár cikkben foglalkoztak az új évad elemzésével, valamint több intejút is leközöltek, amiket a stábbal, illetve a sorozat megálmodójával, Kurt Sutterrel.

A sorozatot gyártó FOX tévécsatorna is látványosan készült az új évadra. A show honlapja teljesen megújult, sok az új, letölthető tartalom. A show rajongói nemcsak a hivatalos honlapon, de a Twitteren is nyomon követhetik a legújabb fejleményeket.

Izgalmakban nem volt hiány az évadnyitó epizódban. Abel elrablása után a fiúk képtelenek megtalálni a helyük. Különösen igaz ez Jaxre, akit Abel elvesztése óta egyre depressziósabb, ráadásul aggasztja MC-vel való kapcsolata is. Gemma, akit gyilkossággal vádoltak, még mindig menekül, időközben pedig váratlan híreket kap.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük