Hírek

A MotoFemina utóélete

MF CrewA MotoFemina egy olyan valóságshow, ami arról szól, hogy három fiatal lány, akik azelőtt sosem ültek motorkerékpáron, hogyan válik motorossá.

Korábban már írtunk az amerikai Új-Mexikó államban 2006-ban forgatott sorozatról, amelynek főszereplői, a három hölgy négy hónap leforgása alatt valódi motorossá vált. A lányok a forgatás alatt rengeteg új barátot szereztek, és gyönyörű helyeken jártak, miközben elsajátították, és ezzel a nézők számára is megvilágították a motorozás csínját-bínját, előnyeit és hátrányait.

A sorozat végén egy lány – Jessica – megnyerte a sorozatban használt 2006-os BMW F650 GS-t. Amivel nagyon boldog volt, sok kellemes kilométert töltött új motorja nyergében. Laura egy Ducati Monstert választott saját motorjának, ami már régi álma volt. Miután vége lett a forgatásnak, talált egy jó állapotú, használt példányt, amelynek korábban is egy hölgy volt a tulajdonosa.

 

Synth a sorozat után egy Ducati Multistrada 1000 S DS-t vásárolt, ami tökéletesen megfelel a méreteinek. A lány elmondásai szerint tökéletesen illenek egymáshoz, és nem csak hosszabb túrákon tökéletes a motor, hanem elég gyors is. Abban mindhárom lány egyetértett, hogy bár a nézőket megosztotta a sorozat – a legtöbb kritikát talán az a rész kapta, amiben kozmetikai tanácsokkal látják el a versenyzőket – rengeteg hasznos információhoz jutottak általa a motorozni vágyó hölgyek, és talán még a régi motorosok is találtak benne néhány újdonságot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Aztán nemrég, január elején jött a szomorú hír, hogy a sorozat nyertese, Jessica egy autóbalesetben életét vesztette. Mindössze harminc éves volt. A stáb tagjait és a sorozat rajongóit megdöbbentette a hír. Laura időközben Washingtonba költözött, és könyvtárosként dolgozik. A munkába imádott Ducatija nyergében jár, és ha ideje engedi rengeteget túrázik. Synth férjhez ment a sorozat rendezőjéhez, Rick de Saussure-hoz, és közösen nevelik kisfiukat. A motorjaik jelenleg a garázsban porosodnak, miközben Rick tervezi a sorozat folytatását.

A motorozással még csak gondolatban kacérkodók számára a sorozat készítői azt üzenik, hogy a legfontosabb, hogy ne féljenek elkezdeni. Ez az új kaland új távlatokat nyit, nem csak új helyeket, hanem rengeteg új barátot is megismerhetünk általa. A lényeg, hogy legyünk nyitottak a kalandokra!MF JessMF Laura1MF With F650GSMF With Mentorsmf Jess1mf Synthmf laura

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük